LICE IZA KAMERE: Ona je tvorac najvoljenijih TV emisija, a njen projekat “preti” da postane novi “UTISAK NEDELJE”!

Daniela Boraceva
Instagram/daniboraceva

Ona je tvorac nekih od najgledanijih televizijskih emisija, a želja joj je da ponovo vrati jednu gde su se mišljenja sučeljavala u ringu! U intervjuu za portal Dnevno.rs govorila je o svojim poslovnim uspesima, ali i privatnom životu.

 

Daniela Boračeva, autor je jedne od trenutno najgledanijih emisija na televiziji Grand, “Desetka”, u kojoj se svake nedelje komentarišu pojave sa estrade, ali i neke teme koje nisu u vezi sa šou biznisom.

Rodom Bugarka, nekada se bavila manekenstvom, a onda je odlučila da se “povuče iza kamere”, pa je tako do sada producirala i uređivala emisiju “U ringu”, koju pamtimo po voditelju Voji Nedeljkoviću u ulozi sudije između dva para protivnika. Takođe, mnogi su voleli da gledaju kviz u kojem su odrasli odmeravali znanje sa decom, a zvao se “Da li si pametniji od đaka petaka”.

Ja u šali uvek kažem da nisam tražila svoja zanimanja, ona su jednostavno pronalazila mene. Tako je bilo sa modelingom, a isto to desilo se i sa televizijom. Nekako logično je da posle manekenstva završiš na televiziji, i bez obzira što se to desilo slučajno, televizija mi je ušla pod kožu i uživam radeći ovo sto radim – objasnila je Daniela kako je došlo do prelaska iz manekenstva na televiziju, za portal Dnevno.rs.

Red lips and wine sips!!!?? #wine? #castle #fireplace #sweden2017 #tbt? dress by @dikrupsky

Објава коју дели Daniela Boracheva (@daniboracheva) дана

  • S obzirom na to da često analizirate društvene pojave, da li Vam smeta kada Vas analiziraju i kako reaguješ na “hejterske” komentare?

Ne smeta mi kada me ljudi analiziraju, na neki način ceo život sam bila u javnosti, prvo u Bugarskoj, a sada i ovde, i navikla sam se na to. Samo kao i svaka prava Lavica, a u horoskopu sam dupli Lav, teško podnosim kritiku, tako da molim samo pozitivne komentare! Šalim se. Cenim iskreno mišljenje i kritiku, ali kada je konstruktivna, a ne samo hejterska.

  • Zašto “Desetka” u poslednje vreme ima ozbiljnije teme, koje iskaču iz okvira 

    Radila sam nekoliko televizijskih formata kao što su “U Ringu“ i “Da li ste pametnji od đaka-petaka“, trenutno radim “Desetku“, ali velika mi je želja da u etar vratim emisiju  “U Ringu“. Za rad to je jako zahtevna emisija, ali sjajna koncepcija je stvar zbog koje bih žalila da ponovo radim na njoj. Trenutno radim na realizaciji te profesionalne želje – otkrila nam je Daniela svoje profesionalne planove.

    estrade?

Zaista, u poslednje vreme scenarista emisije i ja smo mnogo uozbiljili “Desetku“ bez obzira što je to zabavna emisija. Naši mesečni specijali su se pretvorili u nešto nalik, kao što je rekla naša draga gošća Jelena Maćić, “Utisku nedelje“. Na to smo se odlučili jer život u Srbiji nisu samo estrada i tabloidi, a preplavljeni smo takvim informacijama. U Srbiji postoji i politički, društveni i kulturni život kog sve manje ima u medijima. Mahom se ide na jeftinu provokaciju i golotinju zbog rejtinga i tiraža, mišljenja sam da to dugoročno nije dobar trend.

 

  • Da li je teže raditi sa decom, dok ste pripremali kviz “Da li si pametniji od đaka petaka”, ili sa poznatim ličnostima?

Stvarno je mnogo lakše bilo raditi sa decom i takmičarima u kvizu “Da li ste pametniji od đaka-petaka“ bez obzira što je to produkcijski teška i zahtevna emisija. Sa nekim od naših zvezda je jako teško dogovoriti se i ostvariti saradnju. Naravno, svako pravilo ima izuzetak! Najveće zvezde su i najveći profesionalci i sa njima je i najlakše sarađivati. To su: Lepa Brena, Ceca, Neda Ukraden…

#memories #springinnewyork #bowbridge #usa?? #tbt?

Објава коју дели Daniela Boracheva (@daniboracheva) дана

  • Često putujete i objavljujete fotografije sa putovanja. Šta donesete sa svakog od njih, a da to nisu samo materijalne stvari?

Ja sam pasionirani ljubitelj putovanja, obožavam da putujem i upoznajem različite kulture, mentalitete, načine života. U poslednje vreme me mnogo zanima i tradicionalna hrana i trudim se da u svakoj zemlji koju posetim naučim što više o tome. Toma Zdravković je rekao to za kafanu, ali ja ću parafrazirati za putovanja: “Novac potrošen na putovanjima je novac uložen u uspomene i sećanja“. Zato što više možete, ulažite u to!