Kod kuće je najlepše: Ana Ivanović ŽELI DA SE PORODI U BEOGRADU, ali zbog jedne KOMPLIKACIJE naročito brine

Ana Ivanović
Instagram.com/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović je već u poodmakloj trudnoći, te je vreme da izabere mesto gde će se poroditi.

 

S ozbirom da Ana Ivanović i njen suprug Bastijan žive u Čikagu, a stalno putuju po svetu, mnogi se se zapitali gde će naša sportistkinja da se porodi.

Kako pišu srpski mediji, ona je već odabrala grad. Reč je naravno o Beogradu, u koji je pre nekoliko dana doputovala sa svojim suprugom, piše Glossy.

– Onog trenutka kada je saznala da je trudna Ana je stigla, tada sama, odmah je otišla kod doktora kod kojeg ide godinama jer jedino u njega ima puno poverenje. Sada kada je već u odmakloj trudnoći, želela je sa njim da se konsultuje gde treba da se porodi. Ona bi volela da to bude Beograd baš zato da bi on prisustvovao porođaju, ali jedini problem u toj priči jesu joj mediji od kojih bi volela da sakrije sve detalje – priča dobro obavešten izvor.

Izvor je takođe otkrio da se Ana odlično oseća u trudnoći.

– Samo se smeje i nije joj teško ništa. Šeta i izlazi, a ni put joj čak nikada ne pada teško – kaže izvor blizak teniserki.

Traveling light was never my thing ?

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ovo nije poslednja stanica na kojoj će poznati par biti, planiraju još putovanja sve do trenutka dok ne bude neophodno da se smiri zbog porođaja.