ODUSTALA OD POROĐAJA U INOSTRANSTVU: Nataša Bekvalac će roditi drugo dete u Beogradu i to plaća 6.000 EVRA!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram.com/bekvalceva

Popularna pevačica Nataša Bekvalac do detalja je isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta

 

Iako je prvobitno bio plan da se njeno drugo dete rodi u Beču, gde je redovno išla na kontrole, Nata se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.

Nata je poslednjih meseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je menjala mišljenje gde bi za nju i bebu bilo najbolje. Htela je Beč, pa “Narodni front”, gde je pre 11 godina rodila Hanu i na kraju je uz detaljnu konsultaciju sa Lukom odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervisali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vreme biti uz nju, a ona će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona ima već 37 godina – kaže izvor blizak pevačici i otkriva:

Cena je 6.000 evra. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Pored toga, 4.000 evra daće za zamrzavanje matičnih ćelija – kaže izvor za “Kurir” i dodaje da je pevačica o tome ozbiljno razmišljala kada je poslednji put bila u Beču.