BRITANCI ZAPANJENI: Bliži se kraljevsko venčanje, a princ Hari je ODBIO da uradi OVO!

Princ Hari i Megan Markl
Paul Grover/Pool Photo via AP

Retki su verovali da će se princ Hari skrasiti nakon razuzdanog ponašanja, međutim sve se promenilo kada je u njegov život ušla glumica Megan Markl.

 

Ceo svet bruji o kraljeskom venčanju koje je zakazano za 19. maj, a koliko je Hari siguran u njihovu ljubav govori i podatak da je odbio da potpiše predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, koji se procenjuje na 30 miliona funti.

Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uveren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ne želi ništa da potpisuje – rekao je blizak prijatelj princa Harija.

Sve to pokrenule su glasine kako kraljevska porodica želi da se osigura da Hari neće izgubiti svoje svoje milione, posebno jer Megan već ima brak iza sebe, s filmskim producentom Trevorom Engelsonom, koji je propao nakon samo dve godine.

Hari je ovim postupkom u stvari samo nastavio da ide istim putem svog starijeg brata, princa Vilijama, koji je takođe odbio da potpiše predbračni ugovor uoči venčanja s Kejt Midlton.

Oba postupka začudila su javnost, posebno jer je poznato da njihova majka, princeza Dajana, nikada nije potpisala isti, te je kasnije morala da se bori s princom Čarlsom da joj razvodom pripadne 17 milona funti i dodatno 400 hiljada funti godišnje.