ANASTASIJA U SRBIJI ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA: “Bavim se poslom zbog kog mogu da kažem DA SAM INFLUENSER”

Anastasija Đurić
Print screen/Instagram/anastasijastasha

Anastasija Đurić je jedna od najpraćenijih modnih blogerki u Srbiji, a za portal Dnevno.rs je otkrila kako je počela da se bavi ovim poslom, kao i da li sebe smatra influenserom!

Baby it’s (still) so cold outside ❄️ #pinkjacket

Објава коју дели ANASTASIJA DJURIC ? (@anastasijastasha) дана

Anastasija, koju većina zna kao Stašu, sigurno je neko ko diktira modne trendove u Srbiji. To se lako da zaključiti ako se pogleda broj pratilaca na njenim društvenim mrežama koji svakodnevno prate njene “autfite” i modne predloge.

Poznata je i kao neko ko iskreno priča o nekim intimnim detaljima iz svog života, pa smo je zbog toga pitali da li misli da tako pomaže onima koji je gledaju. U intervjuu za portal Dnevno.rs ona nam je odgovorila na ovo pitanje, ali i na još neka o svom poslu i sebi.

? #makeup giveaway ? Za sve one koji jos nisu čuli, sjajna holivudska kozmetika BH cosmetics je od skoro stigla i kod nas. Ja sam imala steće da se uverim da u kvalitet njihovih proizvoda, i potpuno sam oduševljena, pa sam zajedno sa ljudima iz Leco kompanije koji su i generalni distributeri za ovaj brend, odlučila da obradujem jednu od vas. Pored BHcosmetics proizvoda, poklanjamo i jedan izuzetan proizvod: vidtamin E za lice u ampulama, koji daje neverovatne rezultate već nakon nedelju dana korišćenja. Uslovi su: Da lajkujete moju fotografiju ? i da me pratite Da zapratite @bhcosmetics_srbija Za zapratite @online_kozmetika_by_leco Da tagujete po 2 drugarice kojima ce ovo biti zanimljivo. Proglašenje pobednika je tačno za 7 dana na @bhcosmetics_srbija Srećno!!!?

A post shared by ANASTASIJA DJURIC ? (@anastasijastasha) on

  • Kada si prvi put shvatila da je tvoje mesto “ispred kamere”?

Oduvek sam bila fascinirana aparatom, i još u vreme kada nije bilo digitalnih, mama je morala da troši po nekoliko filmova na moj “photo session”. Ali nikada nisam želela da budem model ili manekenka. Potpuno sam se pronašla u ovom poslu, jednostavno je stvoren za mene!

 

  • U čemu nalaziš inspiraciju za ovaj posao?

U filmovima, putovanjima, drugim inspirativnim ženama, u svom garderoberu, maminom, bakinom..

 

  • Kako uspevaš da ostaneš prepoznatljiva i originalna u sve većem broju srpskih i inostranih blogera?

Koristim uvek isti filter! Šalu na stranu, iako često volim i da eksperimentišem sa stilovima, najviše volim elegantan i smatram da svako treba da ostane dosledan sebi kako bi bio prepoznatljiv i originalan.

  • Da li si oduvek pratila modu i koji je tvoj omiljeni modni stil?

Kako sam starija, moj stil se menja i nekako raste sa mnom, što je skroz normalno. Modu sam uvek pratila i u istu oduvek bila zaljubljena. Volim detalje, mnogo više nego minimalizam, moda me inspiriše, moda je način života.

 

Looking Back at 2017: I had an amazing business year, full of love, new experiences and travels (Opatija (Croatia) with @converse , Bled (Slovenia) and Villach (Austria), with @sportina_group, Paris (France) with @lieracsrbija Montenegro, London (United Kingdom), Ulcinj (Montenegro), Seychelles with @boutique4travel & @turkishairlines , Rome (Italy), Ibiza (Spain) with @lorealpro , Formentera (Spain), New York and NYFW, Paris and PFW, Cannes (France), Ljubljana (Slovenia), Kopaonik (Serbia). I had amazing collaborations, met many new amazing people and at the end of the year, I am on the 4 pages of @cosmopolitan_serbia - January issue, what an amazing end of the year. For 2018. I have the biggest plan(s) ever, and I am super happy and excited about new year! What was your fav thing in 2017? . . . #cosmopolitan #magazine #fashion #editorial #anastasijastasha #love #cap #versace #blazer #ootd #makeup #model #minimalist #fblogger#styleblog #styleblogger #hmootd #lookbook #aboutalook #outfitoftheday

Објава коју дели ANASTASIJA DJURIC ? (@anastasijastasha) дана

 

  • Kako Staša izgleda kada nije pred kamerama?

Mnogi kažu da izgledam lepše uživo, što uvek shvatim kao kompliment. Iako dugo snimam za YouTube i dalje imam tu neku dozu ozbiljnosti pred kamerom, a uživo sam mnogo opuštenija i kažu ljudi, pristupačnija.

  • Ne stidiš se da pričaš o svom privatnom životu. Da li veruješ da tako možeš da pomogneš nekom od svojih pratilaca da lakše prevaziđe neke probleme?

Uvek puno toga privatnog zadržim za sebe, ali kad god se rešim da nešto intimno podelim, smatram to kao veliku pobedu jer sam pobedila i sebe i svoju stidljivost, a i zato što sam pomogla bar jednoj osobi. Smatram da je to, u mom poslu, glavni zadatak –  da pomognem drugima.

 

     

  • Da li sebe smatraš influenserom i šta bi to u tvom objašnjenju trebalo da znači?

Apsolutno, da. Smatram da se bavim poslom koji podrazumeva skup socijalnih mreža gde ljudi prate moj stil i život, na neki način. Ja kažem “influencer” jer nisam više ni samo modni bloger, ni samo instagramer ili YouTuber, već sve to zajedno. Influencer je jedna reč koja sve to spaja.

  • Koji su ti planovi za poslovnu budućnost i šta bi volela da ti se desi u narednom periodu?

Što se posla tiče, a da je van socijalnih mreža, san mi je da se oprobam kao glumica. Što se posla tiče – proleće i leto su uvek posebno zanimljivi i dinamični i imam puno zanimljivog i novog sadržaja u planu, i jedva čekam da ga podelim sa vama!