DAN POSLE POROĐAJA: Mia Borisavljević uradila nešto što nije ni jedna POZNATA MAMA (FOTO)

Mia Borisavljević
Print screen/Instagram/miaborisavljevic

Mia Borisavljević napravila presedan samo dan posle porođaja.

Za mesec dana cu biti mama ? Moram da napisem ,da vidim kako zvuci???‍♀️ #futuremom

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана

Popularna pevačica se porodila juče i na svet donela ćerkicu Emu, a samo dan posle toga, objavila je fotografiju svoje bebe na Instagramu.

Za razliku od mnogih svojih koleginica, koje su na društvene mreže objavljivale samo rukicu, ili stopalo svog deteta, Mia je odlučila da prikaže lice svoje ćerke. Dodala je da je fotografiju, koju je objavila, napravila njena doktorka i da je to najemotivniji momenat iz operacione sale.

Dragi drugari, juče u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojčica Ema Grujić, teška 3.650 i dugačka 54cm. Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabeležila moja doktorka. Drage devojke, divan je osećaj biti mama i vredi svakog bola – napisala je, između ostalog, Mia pored fotografije.

Dragi drugari,juce u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojcica Ema Grujic? teska 3.650 i dugacka 54cm .Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabelezila moja doktorka @najsladja Sladjana Mihajlovic,koja je vodila trudnocu od pocetka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Sladjo❤ Hvala i celom timu doktora iz Narodnog Fronta koji su bili spremni u pola noci i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i @maticnecelije Ceracell maticnim celijama ,za uspesno obavljen zadatak?? i anesteziologu Zeljku Pavlovicu koji je bio od kljucnog znacaja.❤Drage devojke ,divan je osecaj biti mama i vredi svakog bola ! Dragi prijatelji,lepo se provedite veceras i popijte koju i za mene? vole vas vasi Mia? Ema?? i Boki?@bojanbokigrujic

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана