NOĆNA MORA SVAKE ŽENE: Muž ju je prevario DAN PRE POROĐAJA, ali reakcija Kloi Kardašijan IZNENADILA JE SVE (VIDEO)

tr
printscreen

Porodica Kardašijan-Džener svakodnenvo dospeva na naslovnice tabloida i internet portala, pa tako ni danas nije drugačije. Ovoga puta srećnu vest o porođaju srednje sestre Kloi Kardašijan prati i skandal vezan za nju i njenog partnera.

 

Naime, Kloi je pre nekoliko sati dobila devojčicu, ali ipak, internet bruji i seks skandalu njenog dečka, tako da se najsrećniji dan u životu svake žene pretvorio u pravi košmar.

We are ready whenever you are little mama ?

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

Otac njenog tek rođenog deteta, Tristan Tomson, košarkaš za Klivlend, uhvaćen je u aferi za drugom devojkom, samo nekoliko sati pre nego što je ona krenula na porođaj.

Da stvar bude još gora, čitav događaj odigrao se u Klivlendu, gde Kloi deli dom sa njim, a zbog poodmakle trudnoće i činjenice da je svakog časa trebalo da se porodi, nije mogla da napusti grad kako bi se sklonila se od medijske hajke i dečka koji ju je povredio i prevario. Navodno, preklinjala je lekare da je puste na let za Los Anđeles gde je čeka njena cela porodica.

Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

Ubrzo su pristigle i vesti o drugim aferama koje je Tristan imao, ali još uvek nisu potvrđene. Za sada se zna da je u toku Kloine trudnoće, Tristan bio sa još dve druge žene, o čemu svedoče snimci koje je TMZ objavio veče pred njen porođaj.

Izvor blizak sestrama navodi da su svi skrhani ovakvim razvojem događaja, i da je upravo to ono zbog čega je Kloi otišla na nešto raniji porođaj, budući da su prevremene kontrakcije, izazvane stresom počele kada i ceo skandal.

Ipak, Kloi je pustila Tristana da prisustvuje porođaju, a osobe njoj bliske kažu i da, budući da je ona rasla bez oca, ne namerava da svojoj ćerki uskrati isto, i da bez obzira što Tristana nikada neće gledati isto niti imati poverenje u njega, daće mu pravo da je viđa i učestvuje u životu svoje ćerke.