“Razvod nije stresan, ono pre njega jeste”: SNAŽNA PORUKA NATAŠE BEKVALAC koje treba da se sete SVE ŽENE

Nataša Bekvalac
Promo

Pop zvezda Nataša Bekvalac trenutno prolazi kroz veoma stresan životni period, budući da ju je suprug Luka Lazukić pretukao, te kako prenose izvori bliski paru brakorazvodna parnica bi trebalo da se odigra u ekspresnom roku.

 

Novosadskoj lepotici će ovo biti treći put da prolazi kroz ovaj veoma stresan i mučan proces, ali nema sumnje da će se i sama setiti reči koje je rekla u emisiji “Amidži šou” jula 2017. godine, u prvom intervjuu nakon razvoda od Ljube Jovanovića.

– U javnosti se na moj razvod gledalo kao da je to nešto što se desilo odjedanput, ali to je zato što nisam išla od jednog do drugog medija da kukam kako mi je loše u braku. Bez obzira što se na razvod gleda kao na jednu od najstresnijih stvari u životu, svakako da jeste, ali mnogo je stresnije ono što prethodi razvodu. Razvod je generalno samo stvar odluke. U principu se niko ne razvodi zato što mu je dobro, pa je tako sve ono što dođe posle bolje nego što je bilo – rekla je tada Nataša, a zatim obrazložila zbog čega joj ne znače ništa svakakve priče koje je prate.

– Jako volim svoj život i svaki trenutak koji ga čini. Život tako brzo prolazi da bih sad ugađala nekoj okolini koja svakako ne deli sa mnom ni najtužnije ni najlepše momente. Mediokritete sam odavno prerasla. Lepo je kad čujete lepo o sebi, ali ne robujem tome da zbog tih lepih stvari koje bi neko rekao živim jedan nesrećan život – rekla je tada lepa Nata.