Tropiko bend i Dženan imaju NOVI DUET! “SINOVI TAME” već su HIT, a tek da vidite ko igra GLAVNU ULOGU u spotu (VIDEO)

Tropiko bend
Promo

Sale Tropiko i Dženan Lončarević su posle 7 godina objavili novi duet 'Sinovi tame' i premijerno ga pustili na Radiju S u Danu sa Natalijom. Obećali su da će biti i trećeg dueta i da ovog puta neće čekati 7 godina.

 

Muziku su radili Sale i Dragan Brajović Braja, a tekst samo Braja. Sale kaže da nije bilo dileme s kim će pevati duet, jedino su razmišljali da li da snime pesmu sa Dženanom ili Dženanom.

Zbog toga što se njih dvojica često druže u poslednje vreme, Natalija Milosavljević, voditeljka Radija S je rekla da je potpuno logično da sad i Dženan postane – Dženan Tropiko.

Dok su premijerno puštali pesmu ‘Sinovi tame’, Sale i Dženan su imali mali nastup i malo su đuskali sa Natalijom u studiju Radija S, što može da se vidi na Instagram i Fejzbuk profilu ove stanice.

– Odlično pevaš, kad god te čujem, pomislim da sam ja – prokomentarisao je Sale Dženanovo pevanje nakon premijere.

Zanimljivo je da u spotu ‘Sinovi tame’ nema mnogo ovih muzičara, nego je u glavnoj ulozi Vuk Kostić. Pošto mu je ovo četvrti spot za Tropiko, voditeljka Natalija je dodala da je potpuno normalno da je Vuk Kostić sad postao – Vuk Tropiko.

Za kraj, Sale i Dženan su igrali mali kviz koliko se poznaju, gde je Sale priznao da se ne razume mnogo u Instagram i ostale aplikacije i da se stalno savetuje sa Dženanom.