U SLAVU MAJKE PRIRODE: Jelena PRELEPOM FOTOGRAFIJOM pokazala ljubav prema planeti, a onda se oglasio Novak! (FOTO)

Novak Đoković
Instagram/djokernole

Jelena je specijalnom objavom pokazala kako uživa u lepotama Dominikanke Republike, ali je sa predivnim prizorom poslala poruku koja pre svega pokazuje njenu povezanost sa prirodom.

 

Supruga našeg proslavljenog tenisera fotografisala se u tokom boravka u Dominikanskoj Republici, a pratioci na društvenim mrežama su imali retku priliku da je vide u kupaćem kostimu. 

Jelena je tom prilikom prokomentarisala prelepu prirodu u kojoj se nalazi, i podsetila sve pratioce koliko je njeno očuvanje važno.

I was reading poetry today and I might have found the words that describe perfectly how being in nature makes me feel. How little and insignificant I feel, and yet so big and important. Does anyone feel the same? ????‍♀️ #EarthDay2018 _ To see a World in a Grain of Sand And a Heaven in a Wild Flower Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour... _ Mislim da sam uspela da pronadjem reči jedne pesme koje vrlo lepo opisuju moju povezanost sa prirodom. Koliko se osećam i velikom i malom, i bitnom i nebitnom kada sam deo nje... Videti ceo svet u malom zrnu peska I Raj u divljem cvetu, Držati beskonačnost u šaci svoje ruke I večnost u jednom satu. _ #poetry #nature #williamblake #auguriesofinnocence

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Mislim da sam uspela da pronađem reči jedne pesme koje vrlo lepo opisuju moju povezanost sa prirodom. Koliko se osećam i velikom i malom, i bitnom i nebitnom kada sam deo nje… Videti ceo svet u malom zrnu peska i Raj u divljem cvetu, držati beskonačnost u šaci svoje ruke i večnost u jednom satu – napisala je Jelena, a vrlo brzo se oglasio i njen suprug.

– Obeležavanje Dana planete Zemlje me je podsetilo da su mi neke od omiljenih trenutaka koje pamtim upravo iz prirode. Istražujući, sanjajući, dremajući – objavio je Novak Đoković.