NBA ZVEZDA NA STUBU SRAMA: Otkriveno kako je poznati košarkaš varao trudnu Kloi Kardašijan!

Kloi Kardašijan
Beta

Najpre su u javnost dospele informacije o njegovima aferama dok je Kloi Kardašijan bila u drugom stanju, a američki mediji sve više govore o taktikama njegovog zavođenja.

 

Košarkaš Klivlenda Tristan Tompson je devojke pronalazio na Instagramu, a prilikom uspostavljanja kontakta vrlo brzo bi se nalazio sa njima.

– Voli egzotične devojke, devojke koje ne izgledaju kao Amerikanke – ispričao je neimenovani izvor za “Ju-Es vikli” aludirajući na njegovu poslednju osvedočenu aferu sa Lani Bler.

Posle snimka sa ovom manekenkom, pronađeni su i snimci od prošle godine na kojima se Tristan tada zabavljao s dve devojke.

Happy Valentine day my love ❤️? Btw I love the curly hair look ?

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Postoji još jedna žena, predstavljana je kao Tania, s kojom je Tristan varao Kloi. Nalazili su se po gradovima u kojima je Tompson igrao utakmice.

– Nije izgledao niti se ponašao kao neko ko ima trudnu devojku. Njegovo ponašanje je bilo potpuno neprimereno za osobu koja je u ozbiljnoj vezi i čeka dete – ispričao je izvor za “Ju-Es vikli” (US Weekly).

Kloi još nije ništa javno komentarisala, a košarkaš se navodno kaje zbog svega i preklinje je da mu dâ još jednu šansu. Doduše, ona mu je dozvolila da prisustvuje porođaju iako je on bio usred samog skandala.