PORODICA JE NAJVAŽNIJA: Dejvid Bekam se RASPLAKAO, a kad vidite ZAŠTO i vama će krenuti suze (VIDEO)

Bekam
Instagram/davidbeckham

Ko bi na ovo ostao ravnodušan!

 

Popularni fudbaler Dejvid Bekam proslavio je 43. rođendan, a iznenađenje koje su mu najbliži pripremili tokom zabave ga je rasplakalo, dok ni njegove fanove nije ostavilo ravnodušnim.

Dejvid Bekam nije želeo veliku zabavu, već je u restoranu organizovao porodični ručak, na kome zbog obaveza oko fakulteta nije prisustvovao njegov najstariji sin Bruklin (19).

Inače, on već neko vreme studira i živi u Njujorku, odvojen od roditelja. Ipak, očev rođendan Bruklin nikako nije želeo da propusti, stoga je u tajnom dogovoru sa majkom Viktorijom priredio iznenađenje kakvom se fudbaler nije nadao.

Dok je ručak bio u toku on je samo ušetao i s leđa zagrlio oca, koji je u neverici naizmenično posmatrao sina i suprugu, da bi zatim zaplakao.

Dejvidu su se na licu smenjivali osmeh i suze, a ovo iznenađenje snimila je Viktorija koja je klip objavila na društvenim mrežama. Fanovi su se raznežili na suze mnogima omiljenog sportiste, pa uz čestitke poručili da mu je sinovljevo iznenađenje verovatno najlepši poklon ove godine.