NAJBIZARNIJI TREND IKADA: Kontroverzna pevačica obukla pantalone u OBLIKU VAGINE (FOTO+VIDEO)

džanel mona
printscreen

Američka pevačica Džanel Mona konsultovala je jednog modnog dizajnera sa željom da osmisli jedan unikatan odevni komad koji će nositi u svom muzičkom spotu. Kako kaže, ovo preti da postane svetski trend.

Kontroverzna pevačica Dženale Mona u svom video spotu za pesmu Pynk pojavljuje se u tzv. vagina pantalonama koje je specijalno za nju osmislio kreator Djuran Lantink.

Kako kaže, ona je mesecima bila u potrazi za kostimom koji izgledom podseća na ženski polni organ, a sve kako bi poslala jaku poruku svetu.

#PYNK feat. @grimes is the World Record on @ZaneLowe w/ @beats1official. Listen at 12pm EST: apple.co/zane

A post shared by Janelle Monáe (@janellemonae) on

– Neke žene u spotu ne nose pantalone, jer verujem da svaka žena ne treba da ima vaginu da bi bila žena. Htela sam da Pynk bude slavlje žena koje stvaraju nešto čarobno i posebno – rekla je. 

Pevačica otkriva da su prve reakcije na spot ali i njenu odevnu kombinaciju odlične, te da je srećna što se konačno raspravlja o ženskim problemima i ženskim telima.

Dizajner Duran kaže da se Džanel veoma svidela ova ideja, te da je sedam dana radio na dizajnu ovih neobičnih pantalona.

Guglao sam vagine i počeo da dizajnirami. Zaista mi se svidela ideja divovske vagine kao nogu. Džanel se svidela ideja pa smo to pretvorili u nešto što nam je oboma bilo sjajno – dodao je.

Kako izgleda celokupan spot u kome pevačica nosi ovaj dizajnerski komad pogledajte u nastavku.