LJUBAV NE BROJI GODINE: Slavni milijarder ima novu devojku i to ŠESNAEST GODINA MLAĐU

elon mask
Beta

Iako je prošlo već nekoliko dana od Met gala večeri, još uvek se sumiraju svi detalji. A jedan od njih je nova ljubav poznatog biznismena Elona Maska.

 

Nakon što je prošlog leta raskinuo sa jednom od najlepših žena sveta, glumicom Amber Herd, slavni milijarder i zavodnik Elon Mask rešio je da otkrije ko je njegova nova izabranica.

Elon je proštao crvenim tepihom Met Gale zajedno sa svojom lepšom polovinom, 16 godina mlađom kanadskom pevačicom Grimes.

Iako zvanično nije hteo da priča o novoj emotivnoj romansi, odnosno da je potvrdi, svetski mediji su gotovo uvereni da je među njima nešto više od prijateljstva.

Podsećamo, poznati tabloidi magazin Pejdž Siks (Page Six) je već pre mesec dana izveštavao o njihovoj romansi koja je započeta u tajnosti. 

Elon je svojevremeno podelio na svom Tviter profilu pesmu mlade pevačice, kazavši da je to najbolji muzički spot koji je video u poslednje vreme.

 

Inače, ovo je prva ljubavna veza od kada je prošao kroz buran raskid sa glumicom Amber Herd koji je u potpunosti poremetio, te je javno govorio o svojim osećanjima.

Nikada neću biti srećan sam. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kakav je to osećaj kad si sam u praznoj kući: bez ikog uz sebe, na jastuku. Kako da budeš srećan u takvoj situaciji – kazao je u iskrenom obraćanju javnosti.