BEKAM SE ŠALIO, FANOVI HTELI DA GA RAZAPNU: Fudbaler stigao na kraljevsko venčanje i rekao nešto što je SVE NALJUTILO

Dejvid Bekam
Beta

Svadbi Megan Markl i britanskog princa Harija danas je prisustvovalo plemstvo iz celog sveta, ali i mnoge poznate ličnosti. Kao provereni prijatelj britanske kraljevske porodice na svadbi je bio i proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam sa suprugom, a okupljeni fanovi su čuli jednu njegovu opasku koja im se nije svidela.

 

Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga, modna kreatorka Viktorija Bekam, prisustvovali su danas svadbi američke glumice Megan Markl i britanskog princa Harija.

Prilikom njihovog dolaska u crkvu Svetog Džordža u dvorcu Vindzor prolazili su pored mnogobrojnih fanova koji su već danima kampovali tu kako bi prisustvovali venčanju. 

PLAVA KRV SRELA CRVENI TEPIH: Ovo su SVETSKE FACE koje su došle na britansko kraljevsko venčanje (FOTO GALERIJA)

 

Upravo tada, okupljeni građani čuli su proslavljenog fudbalera kako komentariše događaj.

– Nadam se da ćemo sa ovim biti gotovi do 17:15 – prokomentarisao je kroz osmeh Dejvid supruzi.

Fudbaler je verovatno imao na umu utakmicu Čelsi – Mančester Junajted koja se igra danas i počinje upravo u to vreme, ali jednom kada je to što je izjavio dospelo na internet fanovi i obožavaoci britanske kraljevske porodice bukvalno su želeli da ga rastrgnu smatrajući da ne pokazuje dovoljno poštovanja prema monarhiji.

ŠOK NA KRALJEVSKOM VENČANJU: Kada mu je otac prišao princ Hari je izgovorio REČENICU OD KOJE SU SVI ZANEMELI

Ipak, osim ovog malog “ekscesa” na društvenim mrežama uglavnom se komentariše besprekoran izgled slavnog fudbalera i njegove supruge kao i činjenica da su, elegancijom i stilom, zasenili čak i mladence.