ŠOKANTNE TVRDNJE BRITANSKE TELEVIZIJE: Megan Markl je u krvnom srodstvu sa zloglasnim serijskim ubicom!?

Megan Markl
Beta

Dokumentarac koji se bavi poreklom nove britanske princeze prikazan je na televiziji "Channel Four", a u njemu se između ostalog tvrdi da je Megan Markl u krvnom srodstvu sa zloglasnim ubicom Džekom Trbosekom.

 

Dokumentarac se bavi prvim američkim serijskim ubicom H. H. Holmsom, za kog se veruje da je Džek Trosek. Holms, inače lekar, ubio je krajem 19. veka su svom hotelu u Čikagu, koji je prozvan “Dvorac ubistva”, najmanje devet žrtava, a veruje se da ih je bilo i preko 200!

Jedan period je boravio u Londonu kao lekar i baš tada je harao brutalni ubica Džek Trbosek, pa ima mnogo teorija da je to bio baš on.

Advokat Džef Madžet, rođak Megan Markl, od juče vojvotkinje od Saseksa, potvrdio je tu teoriju za britanski tabloid Dejli star i dodao da su se ovim bavili CIA, FBI i Skotland jard.

Jedan period je boravio u Londonu kao lekar i baš tada je harao brutalni ubica Džek Trbosek, pa ima mnogo teorija da je to bio baš on.

– Analizom rukopisa utvrđeno je da je Holms bio Džek Trbosek, a on je naš daleki predak. Megan je u krvnom srodstvu s Holmsom. Nisam siguran da li to zna britanska kraljica. Nisam ponosan na našeg pretka. Verovatno nije ni Megan – rekao je Madžet.

Dokumentarac je u Britaniji prikazan u utorak i izazvao je brojne reakcije. Članovi Kraljevske porodice odbili su da ga komentirišu.