HARI SE OŽENIO, ALI NIJE SVE GOTOVO: Ovo su najpoželjniji PRINČEVI, koji još nisu stali na ludi kamen!

Princ Hari i Megan Markl
Paul Grover/Pool Photo via AP

Znate li ko se nalazi na lestvici najpoželjnijih slobodnih prinčeva otkako se oženio vojvoda od Saseksa? Proverili smo koji prinčevi još traže svoju princezu.

 

Hamdan bin Mohamed Al Maktum 

Krunski princ Dubaija je ljubitelj adrenalinskih aktivnosti kao što su skakanje padobranjom, ronjenje, trke brzim sportskim automobilima ili jahanje kamila. S druge strane ima vrlo romantičnu dušu, a pod pseudonimom Fazza objavljuje poeziju. 

Trideset pet godina star princ sin je šeika Mohameda bin Rašida Al Maktuma, a školovao se na prestižnim školama širom sveta, uključujući i u Velikoj Britaniji. Vodi uzbudljivi globtroterski život, koji redovno beleži na svom Instagram profilu, gde ga prati više od 6 miliona obožavatelja. 

A post shared by Fazza (@faz3) on

Princ Filipos Grčke i Danske 

Filipos je najmlađi sin poslednjeg grčkog kralja Konstanina II. S ozbirom na to da je Grčka ukinula monarhiju 1974. godine, njegova titula dolazi bez posebnih povlastica. Uprkos tome, mnogi ga smatraju jednim od najpoželjnijih prinčeva. Obrazovao se na prestižnom univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu, a danas obavlja posao investicijskog menadžera u Njujorku. Ima 32 godine i mnogi veruju da mu je sada pravo vreme da se skrasi.

Princ Sebastijen od Luksemburga

Luksemburški princ je najmlađi od petoro dece Henrija, velikog vojvode od Luksemburga i Marije Tereze. Školovao se širom sveta, a završio je i prestižnu Kraljevsku vojnu akademiju Sendherst. Prinčevi hobiji uključuju penjanje, skijanje, plivanje i igranje ragbija.

Krunski princ Husein bin Abdulah od Jordana

Jordanski princ je najstariji sin kralja Abdulaha II i kraljice Ranije. Iako su mu tek 23 godine, često se svrstava na lestvice najpoželjnijih svetskih prinčeva. Završio je Kraljevsku vojnu akamdemiju Sendherst, kao i Džordžtaun Univerzitet, i u jordanskoj vojsci ima čin poručnika.

Iskusni je diplomata koji je pred Većem bezbednosti Ujedinjenih naroda pričao o metodama sprečavanja mladih ljudi da se pridružuju ekstremističkim skupinama.

U slobodno vreme svira gitaru, igra fudbal i vozi motor. Svoje poslovne i privatne avanture rado objavljuje na Instagram profilu koje prati više od milion obožavatelja širom sveta.

Princ Venceslav od Lihtenštajna

Lihtenštajnski princ tiha je patnja mnogih dama na kraljevskim dvorovima širom sveta. Iako se nalazi u četrdesetim godinama života, još nije spreman da se skrasi. Nekada se zabavljao sa bivšim Viktorijinim anđelom Adrijanom Limom, pa ne čudi to što se redovno nalazi na stranicama tabloida s nadimkom Vince the Prince.