ANASTASIJA PROSLAVILA 20. ROĐENDAN: Cecina ćerka uživala u haljini sa kristalima koja košta DVE HILJADE EVRA (FOTO)

anastasija ražnatović
Instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, proslavila je 20. rođendan u restoranu "KontraGrey", a svi prisutni su se čitave večeri divili haljini koju je odabrala za tu priliku.

 

Naime, Anastasija je blistala u toaleti boje šampanjca, koja je bila ukrašena belim kristalima, a kako “Alo!” saznaje, radi se o kreaciji poznate srpske dizajnerke, čija cena iznosi četiri prosečne srpske plate.

Reč je o ručnom radu sa skupocenim kristalima, a korišćeni su najfiniji materijali, zato i ne treba da čudi što je ova kreacija i te kako skupa i ne može svako da je priušti, ali ni ponese. Njena cena iznosi 2.000 evra, a Anastasiji se dopala na prvi pogled – kaže izvor blizak Anastasiji i otkriva da je haljina samo jedan od poklona koje je folk diva Svetlana Ražnatović darovala svojoj naslednici.

Zelim da se zahvalim svima koji su sinoc bili i ulepsali mi vece i rodjendan! ✨??? #birthday #20

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Pored luksuzne haljine poznatog domaćeg brenda “Lepa Couture”, Anastasiju je najviše usrećilo što joj je na rođendanu, na Cecin nagovor, zapevao Aco Pejović, koga obožava. U jednom trenutku i Anastasija se latila mikrofona i otpevala nekoliko hitova svoje majke, koja je i sama zapevala u duetu sa ćerkom – kaže izvor za “Alo!”.

last night, rocking my bangs ✨

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on