“NAJBOLJA VEST IKADA!” Kim Kardašijan objavila tvit, POHVALILA TRAMPA i srušila internet komentarima (FOTO)

Kim Kardašijan
Beta

Američki predsednik Donald Tramp pomilovao je juče Alis Meri Džonson, zatvorenicu koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog trgovine drogom.

 

Televizijska zvezda Kim Kardašijan je krajem maja zatražila pomilovanje za Alis Meri Džonson (63), koja je osuđena po osam tačaka optužnice koje se odnose na krijumčarenje kokaina i provela više od dve decenije u zatvoru.

Bela kuća je saopštila da je Alis Meri Džonson prihvatila odgovornost za svoje ponašanje u prošlosti, dodajući da je ta žena u proteklih 20 godina bila “zatvorenik za primer”.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan napisala je na Tviteru da je vest o pomilovnju najbolja vest koju je mogla da dobije.

Ovo je poslednje u nizu Trampovih pomilovanja, a povodi su zalaganje konzervativaca, poznatih ličnosti ili bivših učesnika njegovog rijaliti programa, ocenjuje agencija AP.

Jedan od advokata Džonsonove rekao je da je nekadašnji predsednik SAD Barak Obama odbio zahtev da pomiluje Alis Meri Džonson, međutim, razlozi nisu poznati.

Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovce drogom, uključujući moguće smrtne kazne. Američki predsednik je rekao da zemlje kao što je Singapur imaju manje problema sa zavisnošću od droga jer oštrije kažnjavaju dilere.