SARA JO IMA IZNENAĐENJE ZA FANOVE: “Nova pesma je definitivno idealan povod za druženje sa publikom”

Sara Jo
Promo

Nakon što je nedavno objavila dugoočekivani singl pod nazivom „Lava“ i time obradovala fanove, popularna pop pevačica Sara Jovanović zakazala je koncert za 9. jun, od 18 časova, u atrijumu BIG FASHION šoping centra kada će posle dužeg vremena beogradska publika ponovo moći da je čuje uživo.

 

– U proteklom periodu smo vredno radili na novom singlu. Reč je o nečem drugačijem od onog što ste do sada imali priliku da čujete od mene i presrećna sam jer su za sada reakcije sjajne, a to mi svakako daje vetar u leđa. Posle promocije pesme, koncert u Beogradu je sledeći bitan događaj za mene, a nova pesma je definitivno idealan povod za druženje sa publikom – istakla je Sara Jo.

Novi singl „Lava“ već je osvojio publiku širom regiona, a to pokazuje i više od 850.000 pregleda na Youtube-u za samo nedelju dana. Pored ove numere, publika će za vikend imati priliku da uživa i u hitovima, kao što su „Nemam vremena za to“, „Mahovina“, „Probaj“, „Ko je ovde ko“ i drugim.

– Mnogi mi se javljaju na društvenim mrežama sa pitanjem kad ću imati nastup u Beogradu. I evo, napokon  mogu da kažem da u subotu sve moje fanove očekuje odlična atmosfera i sjajan provod. Uželela sam se beogradske publike, tako da im obećavam dobru zabavu i mnogo đuskanja – otkrila je mlada pevačica.

Ulaz na koncert je slobodan, a obožavaoci će imati priliku da se nakon nastupa i fotografišu sa Sarom Jovanović.