SLAVNA GLUMICA U ZATVORU? Policija joj pronašla KOKAIN, čeka je i do DESET GODINA ROBIJE

Rouz Mekgovan
Instagram/rosemcgowan

Američki mediji pišu da poznatoj glumici Rouz Makgauan preti deset godina zatvorske kazne, zbog posedovanja kokaina.

 

Glumica i aktivista Rouz Makgauan upravo je saslušana zbog posedovanja kokaina tokom incidenta koji se desio na aerodromu u januaru 2017. godine. 

Naime, Rouz se tereti za posedovanje kokaina, nakon što je policija pronašla nekoliko kesica bele praškaste supstance u njenom novčaniku koji je ona slučajno zaboravila na aerodromu, nakon što je doputovala u Vašington. 

Četrdesetčetvorogodišnja glumica je kazala da nije kriva, tvrdeći da je čak pet sati bila bez novčanika. Rouz veruje da je njen novčanik ukraden iz ranca, dok je bila u toaletu na aerodromu, kao i da je droga stavljena u njega i ostavljena kako bi je osoblje pronašlo. 

Portal “Nju dejli njuz” piše da u slučaju da se dokaže da je Rouz kriva, preti joj kazna od 10 godina zatvora. Datum suđenja će biti određen u narednom periodu.

Njen advokat Hose Baez tvrdi da se Rouz čvrsto drži, te da će se snažno boriti da dokaže svoju nevinost. On je napomenuo da je Rouz Makguan aktivistkinja koja se bori za prava žena širom sveta. 

Podsećamo, Rouz je jedna je od mnogih koje su izašle u javnost sa detaljima seksualnog zlostavljanja holivudskog producenta Harvija Vajnstina, a potom se priključila pokretima “I ja” (“MeToo”) i “Vreme je isteklo” (“Time’s Up”).