Gvinet Paltrou nije izdržala na jeftinoj hrani NI 7 DANA (FOTO)

Američka glumica Gvinet Paltrou, koja se prošle nedelje priključila kampanji protiv gladi u Njujorku i uzela bon od 29 dolara za hranu tokom nedelju dana, izjavila je sinoć da je odustala posle četvrtog dana.

 

Glumica je pre nedelju dana odgovorila na poziv američkog kuvara Marija Batalija koji učestvuje u akciji u organizaciji Banke hrane Njujorka, koji najsiromašnijim građanima dele bonove od 29 dolara.

Gvinet Paltrou je za nedelju dana kupila integralni pirinač, zelenu salatu, grašak, krompir, jaja, avokado i kukurzne tortilje. Međutim, glumica koja piše kuvare, izjavila je da je četvrtog dana „poklekla” pred piletinom i svežim povrćem.

– Kao što sam i sumnjala, trajalo je četiri dana i nisam mogla da izdržim kad sam videla piletinu i sveže povrće, a da budem iskrena i slatkiše – napisala je glumica na svom blogu.

Američki mediji su se nedavno šaljivo zapitali kako će glumica „rođena sa zlatnom kašikom u ruci” moći da se prehrani sa „tako skromnim namirnicama”.

Pored Gvinet Paltrou, toj akciji su se priključili pevači Sting i Debi Hari. Prikljupljeni novac namenjen je narodnim kuhinjama u Njujorku.

Svaki sedmi Amerikanac, ili 46 miliona njih dobija bonove za hranu.