Uspesi Peđe Božića govore više od hiljadu reči: OVAJ FRIZER JE OSVOJIO CELU SRBIJU! (FOTO)

Peđa Božić
Privatna arhiva

Predrag Peđa Božić pravi je dokaz da je u današnje vreme sve moguće i da snovi zaista mogu da se ostvare. Potrebno je samo jasno zacrtati cilj i naravno, kao i za sve u životu: malo sreće.

 

Peđa Božić za kratko vreme postao je najbolji i najtraženiji frizer u Beogradu. Iako ne voli hvalospeve, jer, kako kaže, više voli da na delu pokaže koliki je majstor, ne može se poreći da je ovaj zgodni Vrščanin u velikoj meri i sam zaslužan za estradni uspeh velikog broja poznatih dama, bar kada je u pitanju njihov izgled i frizura.

– Oduvek sam želeo da postanem frizer. Volim dugu kosu, inspiriše me da se igram, pravim, stvaram… Međutim, nisam mogao da pretpostavim da ću raditi sa poznatima i biti toliko uspešan i tražen, to je došlo vremenom – kaže Peđa Božić za Dnevno.rs, koji ističe da uspeh i ugled u prestonici nije bilo lako steći, već iza toga stoji dvanaestočasovni svakodnevni rad!

 

Koliko je uspešan u svom poslu, jasno pokazuje činjenica da je naša najlepša i najbolja manekenka Sunčica Travica, koja već dugo živi i radi u Turskoj, nedavno tražila da Peđa doleti iz Beograda za Istanbul kako bi joj nadogradio kosu. Nije želela da svoje duge uvojke poveri nikom drugom. Tako su Sunčica i Peđa krenuli u osvajanje sveta, pa se pre dva dana vratili iz Budimpešte, gde je lepa manekenka snimala editorijal i naravno, povela Peđu. Pobednički tandem uskoro ide i u grad svetlosti, a već je izvesno da će još nekoliko puta Peđa posetiti grad na Bosforu.

Ipak, Božić vodi računa da njegova odsustva ne traju dugo, s obzirom na to da u Beogradu ima veliki broj mušterija, mahom poznatih dama koje ne mogu da zamisle da im drugi frizer “radi o glavi”.

 

Tako je Peđa osmislio novi izgled Andreane Čekić, mlade Zvezde Granda koja je nedavno izdala novu pesmu i snimila fantastičan spot za hit “Kraljica u zlatu”, a Peđa je i na snimanju bio sa njom kako bi vodio računa o njenoj frizuri. Koliko Peđa vodi računa o svakom detalju, dokazuje Andreanin izgled kada je pre nekoliko nedelja ulazila u parove, a za tu priliku joj je fantastični frizer uklopio boju kose sa haljinom!

Sa Ivanom Selakov takođe godinama sarađuje i brine o njenoj kosi u svakoj prilici. Koliko je dobar u svemu što radi, dokazuje činjenica da je peđa jako dobar prijatelj sa svim svojim mušterijama, tako da je uspešna saradnja u gotovo svim slučajevima prešla u prijateljstvo.

Peđa često sarađuje i sa Danijelom Vranić, mladom Zvezdom Granda Katarinom Grujić, takmičarkom sezone 2014-2015 Jovanom Milić koja je nedavno nažalost ispala iz takmičenja, ali i sa našom uticajnom književnicom Vesnom Radusinović i mnogim drugim poznatim damama.

 

Njega je dug staž naučio da izađe na kraj sa tim problemima koji su neminovni, kada se radi sa ljudima:

– Komplikovana i teška saradnja je bila sa par njih i to isključivo jer dotične dame nisu znale šta hoće i generalno su nezadovoljne same sobom. A ja se ipak bavim kosom i frizurama. Naravno, želim da kazem da sam sa nekima od njih, izuzetno uspešnim u svojim branšama, pored poslovnog odnosa izgradio i prijateljski jer smo vremenom gradili poverenje i družili se – otkriva Božić.

Peđa je 15 godina karijere prošle godine obeležio izvanrednom revijom frizura, a koliko je postao uticajan u svom poslu dokazuje i činjenica da ga često zovu da gostuje u raznim emisijama, bude član žirija i daje stručne savete damama.

Na sve ove uspehe, malo ko ostaje imun a Peđa Božić je i dalje skroman. Mudro ćuti, vredno radi i ostvaruje svoje snove zahvaljujući upornosti, istrajnosti i vrednom radu, koji ga krase. Zato, ako još uvek niste imali priliku da “isprobate” zlatne ruke ovog frizera – pravac Kalenićeva broj 5, Peđa Božić jedva čeka da vašu kosu učini neverovatnom!