SVI STALI NA STRANU GLUMCA! Evo šta je ćerka Džonija Depa rekla o BATINAMA koje je Amber dobila od njenog oca

Džoni Dep
Beta

Lili-Rouz Dep, 17-godišnja ćerka čuvenog glumca Džonija Depa, stala je u nedelju u odbranu oca koji se suočava s optužbama supruge Amber Herd, koja tvrdi da ju je tukao.

Na Instagramu, Lili-Rouz je nazvala svog oca “najdivnijom osobom koju poznaje”, preneo je AP. Ona je, ne pominjući direktno optužbe Amber Herd, dodala da je Dep “divan otac i njoj i njenom mlađem bratu”, kao i da će “svako ko ga poznaje isto reći”.

Amber Herd je podnela zahtev za razvod, tvrdeći da ju je Džoni Dep i fizički i emocionalno zlostavljao.

Lili-Rouz Dep je glumica i model. Majka joj je Vanesa Paradi, bivša Depova partnerka.

Sud u Los Anđelesu je već zabranio Džoniju Depu da priđe supruzi nakon što ga je ona optužila da ju je više puta udario tokom nedavne svađe i povredio joj lice. Sudija Karl H. Mur je, takođe, presudio da Dep ne bi smeo da bude s njiom u kontaktu do saslušanja zakazanog za 17. jun.

Herdova je svedočila da je Dep bacio mobilni telefon na nju tokom svađe i povredio joj obraz i oko. Ona je priložila i fotografije povreda kada je u petak zatražila zabranu prilaska.

 

y’all said She’d look good if she were smiling ????

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Holivudski par je 15 meseci u braku. Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ. Upoznali su se na snimanju filma “The Rum Diary” 2011. godine i nemaju dece.

Venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. U to vreme Dep je još bio u vezi s francuskom glumicom Vanesom Paradi.