PONOSNA NA SVOJE TELO: “Ja odlučujem kako ću izraziti SVOJU SEKSUALNOST” (FOTO)

Emili Ratajkovski
INSTAGRAM/emrata

Jedna od najseksepilnijih manekenki Emili Ratajkovski nedavno je otkrila zašto toliko voli da kači na društvenim mrežama golišave fotografije.

 

Naime, Emili se nedavno prisetila nedavne situacije kada je fotograf Džonatan Leder bez njenog odobrenja objavio niz golišavih fotografija koje su nastale 2012. godine. Tada je i na Tviteru izrazila negodovanje.

Shooting today in NYC mid-January in 40 degree weather in MY UNDERWEAR. Working hard lol ❄️???

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

– Tviter sam koristila kako bih podržala ideju u koju sam oduvek verovala, a koja glasi da ja imam pravo da biram kada i kako želim da podelim svoju seksualnost – izjavila je lepa manekenka.

✌?️

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Mnogi smatraju da Emili samu sebe eksploatiše uvek kada objavi golišavu fotku kao što je to učinio i fotograf, međutim ona naglašava da postoji velika razlika.

– Naravno, na brojnim naslovnicama su pisali, kao da se ja žalim zbog nagih fotografija samo da bi zatim sama objavila svoj seksi selfije. A ja sam pomislila, ‘To je upravo ono o čemu govorim! Razlika je u tome što je odluka da to objavim bila moja’ – rekla je Ratajkovski, a zatim se osvrnula i na kakve kritike uglavnom dobija. Međutim, manekenka uvek ističe da je to njeno telo i da ona ima prava da sa njim šta god hoće.