NISTE NI ZNALI KOLIKO IM JE TEŠKO: Ove poznate ličnosti se svakodnevno bore sa UŽASNIM BOLESTIMA!

Hali Beri
Dnevno.rs/Kolaž

Za mnoge nikada ne biste ni pretpostavili da pate od nekih teških bolesti.

 

Često ih gledate na ekranu ili bioskopskom platnu, pratite njihove aktivnosti na društvenim mrežama… uvek su osmehnuti, besprekorno obučeni i našminkani… i nikada ne biste rekli da se suočavaju sa teškim bolestima.

Popularnom glumcu Morganu Frimenu još je 2013. godine dijagnostikovana fibromialgija, bolest čiji su simptomi jaki bolovi i osetljivost u mišićima, zglobovima i tetivama. On ima strahovite bolove u rukama, a bolest se pogoršala kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Kaže da od tada teško koristi ruke.

Još jedan holivudski glumac te godine je otkrio svoju gorku tajnu. Tom Henks boluje od dijabetesa tipa 2, čiji je glavni uzročnik gojaznost. Henks smatra da je krivac za njegovu bolest nepravilna ishrana, pa se sad redovno testira i vežba.

Holivudska lepotica Ketrin Zita Džouns pati od bipolarnog poremećaja, ali to priznaje javno i dobrovoljno se prijavila na lečenje. Ovaj poremećaj dovodi do ekstremnih promena raspoloženja, mišljenja i ponašanja, a priča se da se Ketrin razbolela od stresa kada se njen suprug suočio sa kancerom grla.

Kim Kardašijan je 2011. godine otkrila crvene mrlje na koži i tada je dijagnostikovano da pati od psorijaze. Ova bolest se razvija zbog slabog imuniteta, ali može biti i posledica preteranog konzumiranja alkohola i duvana, kao i velikog stresa ili određenih medicinskih reakcija.

Hali Beri pati od dijabetesa tipa 1 od svoje 22. godine. Čak je nedelju dana bila i u dijabetskoj komi, a dugo je pogrešno lečena od dijabetesa tipa 2.

Pevačica Toni Brekston imala je samo 15 godina kada joj je dijagnostikovan lupus. Ona je izjavila da se oseća kao da ima grip svakog dana.