Niko nije mogao da ODOLI NJENOM OSMEHU: Meg Rajan više ne liči na sebe, njena karijera propala je ZBOG PLASTIKE! (FOTO)

Meg Rajan
printscreen/youtube

Američka glumica Meg Rajan imala je zavidnu karijeru sredinom i krajem devedesetih godina, a stekla je popularnost romantičnim komedijama "Francuski poljubac", "Kejt i Leopold", "Stigla vam je pošta". Osim fanova širom sveta koji nisu mogli da odole njenom osmehu, kao i velikom talentu, reditelji i scenaristi su je obožavali, zbog čega su joj nudili brojne uloge...

 

Međutim, nakon 2001. godine, Meg je počela da se suočava sa neuspehom na audicijama, a razlog nije bila njena loša gluma, već neprepoznatljivo lice.

Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili – objasnio je Džejms Mangold, reditelj filma “Kejt i Leopold.”

Simpatična glumica doživela je pravi krah u svojoj karijeri, jer više niko nije želeo da je angažuje zbog korekcija koje je radila na svom licu.

 

#MegRyan / era tão bela e acabou exagerando nos procedimentos.

A post shared by Kauê Kaminski Führ (Caco) (@kauekfuhr) on

Nisu samo usne u pitanju. Nos je drugačiji, jagodice, botoks je više nego očigledan. Ljudi ne shvataju da postoji zavisnost o plastičnoj hirurgiji. Ona nije jedini primer. Obično je to pokušaj da se reši neka vrsta ličnog nezadovoljstva, bio je izričit Mark Roberi, plastični hirurg. 

Tako je njena karijera pala u mrak, zbog čega se 2006. godine Meg odlučila na usvajanje devojčice iz Kine, koju je odgajala zajedno sa svojim sinom. Shvativši da više neće dobijati uloge glumica se posvetila karijeri reditelja i producenta, a ovim poslom se i danas bavi.