Decembar je poslednji mesec u godini i svi se nadamo da će biti najbolji! Zvezde su raspoložene, tako da ne propustite da saznate šta su vam pripremile za ovaj mesec.

 

* Zabranjeno svako prenošenje ovog teksta ili nekog njegovog dela bez linkovanja ka portalu Dnevno.rs ili dozvole redakcije.

 

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

tel: 065/615-73-91

mail: [email protected]

[email protected]

OVAN

 

LJUBAV: Decembar Ovnovima donosi opušteniju situaciju na polju ljubavi u odnosu na prethodni mesec! Duboke emocije koje ste osetili pod uticajem Venere iz znaka Škorpije od 2. decembra i ulaskom Venere u znak vatrenog Strelca dobiće novi oblik.

U periodu od 2. do 26. decembra više ćete biti raspoloženi za avanture i druženja nego za duboka vezivanja. Venera iz vašeg astrološkog polja putovanja i inostranstva mogla bi slobodnim Ovnovima doneti ljubav ili vezu na daljinu, ali i lepo poznanstvo sa Rakom, Lavom ili Vodolijom – preko škole ili fakulteta.

Zauzetim Ovnovima ova energija doneće razrešenje neke situacija sa partnerom, ali bi u periodu od 10. do 12. decembra mogli da budu povučeni aspektom iluzije Venere i Neptuna i zaljube se u osobu iz komšiluka ili na kraćem putu, i zapostave partnera.

Oko 26. decembra sudbinski aspekt Venere i Saturna mogao bi da vam donese karmičko poznanstvo, sa osobom preko posla, ali i povratak neke veoma važne osobe iz prošlosti.

POSAO I FINANSIJE: Tokom decembra bićete mnogo odlučniji, ambiciozniji i strastveniji po pitanju vašeg posla, pod uticajem Marsa iz znaka Škorpije! Posebno u periodu od 10. decembra imaćete priliku za boljom zaradom, ali i ulaganjima u unapređenje vašeg posla.

Imaćete veliku podršku zvezda za ostvarenje određenih poslovnih ciljeva, a u periodu od 1. do 16. decembra mogu biti uslišene neke vaše želje i tad je moguća i povišica u tajnosti, ali i saradnja sa inostranstvom.

Vrlo je moguće da ćete pod uticajem Venere iz polja inostranstva, najviše profita imati od poslova sa strancima i ljudi iz drugih mesta ili gradova.

Ipak obratite pažnju 23. decembra Merkur će se kretati retrogradno, pa ovaj period iskoristite da upišete neki kurs, završite nešto vezano za obrazovanje što dugo odlažete ili saradnju sa strancima koja je na čekanju. Pazite šta potpisujete u tom periodu.

BIK

 

LJUBAV: Iza Bikova je sudbinski i ključan period u ljubavi. Decembar neće biti ništa manje strastven jer pod uticajem Venere iz njihovog polja strasti i karme, biće raspoloženi da uđu u rizične ili zabranjene veze.

Oko 10. decembra do 13. kad Venera bude pravila aspekt sa Neptunom moguće su neke zablude vezano za Ovna, Škorpiju ili Ribu, ali i čežnja i platonsko vezivanje sa istim. Ovaj aspekt je kratkotrajan, ali izazovan, pa obratite pažnju da ne idealizujete previše neki odnos!

Mars iz polja partnerstva do kraja meseca će unositi dosta strasti, ali u nekim momentima i napetu energiju u vezama, a posebno bračnim odnosima. Partner će biti posesivniji nego inače i zahtevniji. Vodite računa da ga ne zapostavite preterano u periodu do 21.decembra.

Kada Venera i Saturn budu pravili konjukciju oko 26. decembra mogući su sudbinski preokreti u vašem emotivnom životu. Zauzetim Bikovima ova konjukcija će doneti želju za ozvaničenjem veze ili proširenje porodice. Oni koji ne budu prihvatilu veću odgovornost u vezi mogu i zahladneti odnose.

Slobodne Bikove čeka sudbinska ljubav sa Jarcem, Bikom ili Devicom! Novu Godinu dočekujete obuzeti jakim emocijama.

POSAO I FINANSIJE: Poslovna situacija biće jasnija od emotivne tokom decembra! Pun mesec oko 4. decembra iz vašeg polja finansija donosi izuzetnu zaradu i uspeh u poslovima vezanim za komunikaciju, trgovinu, ali i transport!

Uticaj retrogradnog Merkura osetićete se u periodu do 23. decembra. Tada završite neke davno započete poslove, i ne brinite ukoliko vam neke stvari budu išle sporije ili iz više puta budete odrađivali neke zadatke.

Pod uticajem Venere iz polja pozajmica, dugova, ali i velikog novca, moguće je da ćete do 25. decembra rešavati pitanje nekog duga od ranije.

Ono što vama nije svojstveno je da ćete pojačano trošiti, ali imajte na umu da je put novca kružan i da biste dobili morate i da date!

Ulazak Saturna u znak Jarca 21. decembra doneće vam jako povoljne momente, posao sa više odgovornosti, a napredovanje svim Bikovima koji se bave poslovima vezano za ekonomiju, pravo, građevinu ili su na odgovornoj poziciji. Podrška nadređenih.

BLIZANCI

 

LJUBAV: Ulaskom u Decembar konačno će malo popustiti energija Škorpije i emotivnog zemljotresa i za vas perioda preteranih emocija. Pun mesec iz vašeg znaka 4. decembra učiniće vas privlačnijim, ali bi u vaš život mogao da donese veoma važne vesti, poruku od osobe o kojoj mislite ili susret koji dugo prižljkujete.

2. decembra Venera ulazi u znak Strelca i vaše astrološko polje partnerstva i braka, i vaši odnosi će do 10. decembra prolaziti kroz lepši period, a od partnera u znaku Strelca, Ovna ili Jarca dobijaćete više ljubavi.

Slobodni Blizanci oko 11. decembra bi mogli da uđu u tajnu, ali veoma strastvenu vezu. Ovo je komplikovana situacija, u kojoj ćete morati da taktizirate.

Do 23. decembra retrogradni Merkur bi mogao da vam donese komunikaciju sa osobom iz prošlosti, ali i rešavanje nekog problema iz prošlosti sa partnerom.

Venera i Saturn će praviti zanimljiv aspekt od 23. do 26. decembra, i u tom periodu biste mogli da uđete u sudbinsku vezu sa osobom sa posla.

POSAO I FINANSIJE: Decembar će početi pun energije pod uticajem punog meseca iz vašeg znaka 4. decembra kada su mogući novi ugovori, ali i poznanstva koja vam mogu značiti i doneti uspeh.

Jupiter i Neptun će od 1. do do 16. decembra praviti zanimljiv i lep aspekt na vaše polje posla, i tad je moguća veoma dobra poslovna ponuda od Riba, Strelca ili Lava, koju bi trebalo da prihvatite.

Mnogi Blizanci će pod uticajem Marsa iz znaka Škorpije biti pojačano ambiciozni, ali i takmičarski nastrojeni. Moguće je da ćete osetiti zavist ili ljubomoru na svojoj koži od strane saradnika, ali i to je deo uspeha koji jako dugo priželjkujete.

Pod uticajem Venere do 25. decembra mnogi Blizanci bi mogli da otpočnu partnerski posao ili saradnju sa Bikom ili Vagom.

21. decembra kada Saturn uđe u znak Jarca većina Blizanaca osetiće veću odgovornost i postaće disciplinovaniji, a vrlo je moguće da će i promeniti radno okruženje.

RAK

 

LJUBAV: Emocije i ljubav su za većinu Rakova pod uticajem Jupitera iz polja ljubavi postale su jedna od najlepših životnih tema. Pun mesec iz vašeg polja tajni oko 4. decembra učiniće vas misterioznijim i sklonijim ka tajnim susretima.

Venera menja znak u decembru i iz vašeg polja zabave i ljubavi prelazi u polje posla. Malo ćete odmoriti od fatalnih ljubavi i dubokih emocija sve do 26. decembra. Ovaj Venerin tranzit bi mogao većini slobodnih Rakova da donese avanturu preko posla sa Bikom, Devicom ili Ribom.

Za ženske pripadnice ovog znaka biće veoma važan susret Marsa i Jupitera oko Nove Godine kada je moguće sudbinsko poznanstvo sa veoma jakom muškom ličnošću.

Krajem godine, 26. decembra Venera i Saturn će se naći u sudbinskoj konjukciji, što mnogim Rakovima može doneti ozvaničenje veze ili priču o braku, kao i sudbinsku ljubav ili povratak osobe iz prošlosti u njihov život.

POSAO I FINANSIJE: Rakovi će tokom decembra biti podstaknuti na nove poslovne poduhvate pod uticajem Marsa, planete akcije iz njihovog polja kreativnosti i zabave.

U periodu od 10. decembra biće usmereni na uspeh i napredovanje. Veliki uspeh čeka sve kreativne i Rakove koji rade ono što zaista vole.

Finansijska situacija biće dobra, posebno u periodu Venerinog aspekta sa karmičkim čvorom iz znaka Lava od 14. do 17. decembra. Tad je moguće i važno poznanstvo sa uticajnom osobom, ali i dobra zarada preko stranaca ili stranih firmi.

Merkur će biti retrogradan do 23. decembra i tada biste mogli da uletite nepromišljeno u neku saradnju sa Lavom ili Jarcem, pa do tad tri puta merite, a jednom secite, kada su važne poslovne odluke u pitanju.

Krajem godine pod uticajem lepog aspekta Venere i Saturna, moguće je da ćete dobiti neka javna priznanja, ali period oko Nove Godine može doneti ponudu za partnersku saradnju ili odgovoran posao.

LAV

 

LJUBAV: Ulaskom Venere u znak Strelca 2. decembra i vaše astrološko polje ljubavi, kreće opušteniji, ali i uzbudljiviji emotivni period za većinu Lavova!

Oko 11. decembra kada Venera bude u aspektu sa Neptunom moguća je zanesenost ili idealizovanje neke osobe, a zauzetim Lavovima i sumnja u partnera. Ovaj aspekt je kratkoročan i već od 14. decembra stvari kreću na bolje.

Posebno dobar period biće lep aspekt karmičkog čvora iz vašeg znaka i Venere u periodu od 14. do 17.decembra. Tada je moguće da će vam se desiti velika sudbinska ljubav sa Strelcem, Vodolijom ili Ribama.

Zauzetim ili Lavovima u braku ovaj aspekt doneće razmišljanje o porodici ili proširenje porodice. Mars iz Škorpije održavaće strast u vašim odnosima.

Venera u konjukciji sa Saturnom krajem godine oko 26. decembra, nekima od vas mogla bi doneti veliku i sudbinsku ljubav preko posla, ali i ulazak u tajnu vezu.

POSAO I FINANSIJE: Lavovi će lavovski ispratiti 2017. godinu! Pun mesec iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva, u vaš život bi mogao da donese oko 4. decembra neko okupljanje na kom ćete sklopiti poslovni dogovor sa veoma važnom osobom.

Od 14. do 17. decembra aspekt Venere iz znaka Strelca,ali i Venera iz znaka Strelca i vašeg astrološkog polja kreativnosti i zabave, doneće vam lepu zaradu do 25. decembra, ali i mogućnost zanačajne saradnje sa inostranstvom.

Oko 11. decembra obratite pažnju da ne preterate u bespotrebnim troškovima. Mars će od 10. decembra boraviti u znaku prodorne Škorpije i pojačaće vašu želju za uspehom, posebno Lavovi koji imaju sopstveni biznis ili rade od kuće.

Krajem godine ulaskom Saturna u znak Jarca od 21. decembra i vaše astrološko polje posla, pred vama se otvaraju nova vrata, ali će se od vas zahtevati veća odgovornost u poslu i ozbiljniji pristup. Sada ćete biti svedok da se svaki trud zaista isplati.

DEVICA

 

LJUBAV: Decembar počinje ulaskom Venere u znak Strelca i vaše astrološko polje porodice i poznatog, tako da će vam prijati boravak u kući, uživanje sa partnerom i ušuškana atmosfera!

Slobodne Device u periodu do 24. decembra mogle bi da upoznaju veoma privlačnog Raka, Škorpiju ili Ovna preko člana porodice ili u blizini kuće!

Oko 10. decembra kada Venera napravi aspekt sa Neptunom iz vašeg polja partnerstva, moguća su i fatalna zaljubljivanja, ali i iluzije i zablude vezane za neku osobu.

Device u braku ili vezi u periodu oko 10. decembra mogu posumnjati u partnera. Ipak već od 14. decembra stiže olakšanje i lepši ljubavni momenti, a aspekt Venere sa karmičkim čvorom iz vašeg polja tajni donosi i lepe tajne susrete ili uživanje u četiri zida sa Bikom ili Vodolijom.

Krajem godine Saturn, vladar vašeg polja ljubavi menja znak i iz avanturistički nastrojenog Strelca, 21. decembra prelazi u znak odgovornog, stabilnog, ali i zahtevnog Jarca.

U prethodne dve i po godine moguće je da ste težili slobodi, i da ste birali nestalne partnere ili ste sami bili pomalo nestalni, sada će Saturn od vas zahtevati više odgovornosti u ljubavi, a vi ćete privlačiti stabilnije osobe.

Mnogim Devicama pokreće se i pitanje potomstva.

Već oko 26. decembra Saturn će napraviti prvi aspekt sa Venerom i doneti vam sudbinske susrete i mogućnost ulaska u veoma ozbiljnu vezu ili brak.

POSAO I FINANSIJE: Početkom meseca moguće je da ćete imati veliku zaradu, a ubrzo i trošak, a najviše novca otićiće vam na uživanje i ulepšavanje!

Pun mesec iz vašeg polja karijere, donosi poslovni uspeh 4. decembra, ali i javne pohvale, priznanja i dizanje samopouzdanja.

10. decembra kada Mars uđe u znak Škorpije, vaša finansijska situacija će se popraviti, a mnogo ćete jasnije izražavati svoje stavove u kolektivu. Obratite pažnju da ne brzate sa odlukama, ili naglo prekidate saradnju sa Lavom, Jarcem ili Vodolijom.

U periodu od 14. do 18. decembra kada Venera bude pravila dobre aspekte sa karmičkim čvorom iz znaka moćnog Lava, moguće je veoma važno sklapanje dogovora i kontakta sa inostranstvom, ali i zarada preko stranaca.

Krajem godine Saturn prelazi u Jarca, i uvodi red kako u vaš emotivni tako i poslovni život. Nagrada za sav vaš trud u prethodne tri godine polako stiže.

VAGA

 

LJUBAV: Venera u vašem astrološkom polju komunkacije uneće lepšu energiju u vaš svakodnevni život već od 2. decembra, ali i diplomatsko rešavanje neke situacije sa partnerom.

Pod uticajem Marsa iz znaka Škorpije porašće i vaši ljubavni apetiti od 10. decembra. U vašim odnosima biće više strasti, ali obratite pažnju, ovaj Mars ume da unese i tenziju, ali i ljubomoru u odnose.

Oko 11. decembra kada Venera bude pravila izazovan aspekt sa Neptunom, možete dobiti lepu poruku od Blizanca, Lava ili Strelca, ali pažljivo čitajte između redova, jer nije sve kao što izgleda.

Lepi aspekti Venere od 14. do 17. decembra preko prijatelja ili u nekom izlasku možete upoznati veoma zanimljivu osobu, koja će vam već u startu prirasti za srce!

26. decembra Venera i Saturn praviće konjukciju i u tom periodu do Nove Godine mogli biste sresti sudbinsku ljubav u blizini kuće ili preko člana porodice.

POSAO I FINANSIJE: Vi ste uglavnom pozitivni, a u decembru ćete biti posebno euforični i zahvaljujući svojoj pozitivnoj energiji privući poslovni uspeh! Pun mesec oko 4. decembra donosi mogućnost saradnje sa strancima ili poslovni put.

Mars iz astrološkog polja finansija i zarade doneće vam velike dobitke i dobru zaradu, posebno u periodu od 15. decembra. Trošićete nemilice, ali novac će spontano i dolaziti!

Retrogradni Merkur iz vašeg polja komunikacije vas upozorava da obratite pažnju na detalje pri potpisivanju ugovora, rešavanju administrativnih pitanja, dokumentacije, ali i u saobraćaju.

Krajem godine pod uticajem Venere i Saturna mogli biste da se pozabavite pitanjem štednje, ali i nekretnine ili stambenog prostora.

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Za vas sredina u ljubavi ne postoji, a u novembru je čak i vama konjukcija Venere i Jupitera mogla da donese preduboke emocije koje su uticale na sve segmente vašeg života.

Venera će ulaskom u znak Strelca opustiti neku ljubavnu priču u koju ste zapali. Vaši pogledi na ljubav biće pozitivniji, a moguće je da će se tenzija sa partnerom stišati.

Kvadrat Venere i Neptuna oko 11. decembra doneće vam iluziju o nekoj osobi, platonsku ljubav sa Strelcem, Jarcem ili Bikom, ali i nejasnoće ili sumnju u partnera.

Od 14. do 18. decembra vaša komunikacija sa partnerom biće mnogo bolja, a tad bi slobodne Škorpije mogle da uđu u vezu na daljinu.

Mars iz vašeg znaka učiniće vas energičnijim, ali i atraktivnijim nego inače tokom čitavog decembra, a ženskim predstavnicama ovog znaka oko Nove Godine mogao bi se pojaviti sudbinski muškarac u znaku Bika ili Škorpije.

POSAO I FINANSIJE: Uspeh će u decembru biti vaše srednje ime! Mars iz vašeg polja ličnosti doneće vam pojačanu ambiciju, odlučnost i spremnost na sve zarad uspeha, a pod uticajem Venere iz polja finansija pobrinuće se da vam džep bude uvek pun!

Oko 11. decembra obratite pažnju u šta ulažete i gde trošite novac, jer pod uticajem Neptuna možete napraviti nepromišljen potez.

Od 13. do 18. decembra Venera i karmički čvor iz znaka Lava i vašeg polja karijere vam spremaju veliku poslovnu priliku, dobru zaradu ili veoma važnu saradnju sa inostranstvom! Iskoristite ove pozitivne energetske uplive za marketing i promociju sopstvenog biznisa!

Krajem godine kada Saturn promeni znak, a onda i oko 26. decembra napravi konjukciju sa Venerom rešićete pitanje nekog duga, a moguće je i da ćete prekinutu neku saradnju koja vam više ne služi.

STRELAC

 

LJUBAV: Iako niste navikli na slično ponašanje, u prethodnom periodu bili ste skloni tajnim vezama, ali i skrivanjem velikih emocija.

Boravak Venere u vašem znaku od 2. do 21. decembra mogao bi vam doneti više sreće u ljubavi, ali i otvoreno pokazivanje emocija jednoj Vagi, Ribama ili Vodoliji.

Pun mesec iz vašeg polja partnerstva oko 4. decembra doneće neke promene unutar vašeg braka ili veze, ali i malo napetiju konverzaciju.

Napeti aspekti Venere i Neptuna oko 10. decembra doneće vam zaljubljenost i euforiju, ali i iluziju o nekoj osobi, ovaj aspekt posebno će uticati na slobodne Blizance!

Od 14. do 18. decembra Venera će biti lepo aspektovana karmučkim čvorom iz znaka Lava i mnogim Strelčevima može doneti ljubav u inostranstvu, na daljinu ili put sa voljenom osobom!

POSAO I FINANSIJE: Pod uticajem Marsa i Urana do 10. decembra mnogi Strelčevi imaće veliku potrebu da promene okruženje, kolektiv, ali i da završe sa poslovima koji ih guše.

Pun mesec iz polja partnerstva već oko 4. decembra mogao bi vam doneti zanimljivu poslovnu ponudu od Raka, Device ili Škorpije, ali i saradnju koja će na vas veoma pozitivno uticati.

Od 10. decembra kada Mars uđu vaše astrološko polje tajni, imaćete želju za izolacijom ali i radu u tišini, a o svojim planovima malo kome ćete pričati! Tako je i najbolje, jer je onda uspeh zagarantovan.

Venera će do 21. decembra u vaš život privlačiti lepe stvari, poklone, ali i dobru zaradu i finansijsku situaciju.

Iskoristite ove povoljne aspekte između 14. i 19. decembra i ostvarite saradnju sa inostranstvom, ili na nekom kraćem putu.

Krajem meseca oko 27. decembra moguća je promena posla, napredovanje, ali i prihvatanje veće odgovornosti pod uticajem Venere i Saturna iz vašeg polja finansija.

JARAC

 

LJUBAV: Ljubav je pod uticajem Venere iz polja komunikacije u prethodnom periodu okupirala vaše misli, ali je mogla da bude i predmet sumnje i velikih opsesija.

Od 2. decembra kada Venera uđe u znak optimističnog Strelca bićete rasterećeniji, ali moguće je i spreminiji na avanturu sa Strelcem, Ribom ili Ovnom.

Venera će se u periodu do 21. decembra kretati kroz vaše polje tajni, a oko 10. decembra kada bude pravila zanimljiv aspekt sa Neptunom iz magičnih Riba, može vam se desiti i romantičan susret i komunikacija sa nekim o kome dugo maštate, ali i nejasnoća u vezi neke osobe.

U periodu od 14. do 18. decembra kada Venera bude pravila lepe aspekte, neki od Jarčeva bi mogli da uđu u tajnu vezu, ali i prodube svoja osećanja prema Škorpiji ili Biku.

Krajem godine Saturn ulazi u vaš znak i nagoveštava period stabilnosti, ali i testiranja. A kada 26. decembra bude pravio svoj prvi aspekt sa Venerom, možete očekivati sudbinske susrete, ali i povratak u prošlost. Jarčevima u vezi ovaj aspekt donosi stabilnost, ali i zahteva više odgovornosti prema partneru.

POSAO I FINANSIJE: Kada posao i finansije nisu pod kontrolom, niste ni vi. U decembru očekujte bolji protok novca, ali i lakše donošenje važnih poslovnih odluka!

Pun mesec iz vašeg polja posla oko 4. decembra doneće vam uspešan završetak nekog poslovnog projekta, ali i dogovor za saradnju sa Blizancem, Rakom ili Devicom.

Mars će od 10. decembra prolaziti kroz vaše astrološko polje kolektiva, pa je moguće da ćete biti takmičarski nastrojeni prema kolegama, a moguć je i prekid saradnje sa Škorpijom ili Ovnom! Ovu jaku energiju iskoristite pozitivno, jer će se sve u šta uložite u periodu boravka Marsa u Škorpiji trostruko vratiti!

Dobra zarada, ali i uspeh preko prijatelja, mogući su posebno u periodu oko Nove Godine. Saturn će vam ulaskom u vaš znak od 21. decembra doneti napredovanje, veći uspeh, ali i veću odgovornost u poslu. Mada, prethodno ćete morati da prođete promene vezane za nadređene, kolektiv ili sistem rada! Ne bojte se promena, one su za vaše najveće dobro.

VODOLIJA

 

LJUBAV: Previše strasti i dubokih emocija unela je ova Venera u prethodnom periodu. Vama je nedostajalo ono što najviše volite, a to je sloboda!

Ulazak Venere u znak Strelca i vaše astrološko polje prijateljstva, prodisaćete, a vaši odnosi će dobiti lepšu formu.

Pun mesec iz vašeg astrološkog polja ljubavi već oko 4. decembra doneće vam neka lepa dešavanja u ljubavi, ali i zaokružiti neku priču koju ste započeli oko 15. novembra.

Oko 11. decembra Venera će vam u aspektu sa Neptunom doneti platonsku ljubav, ali i mogućnost veze na daljinu sa Ribom, Blizancima ili Ovnom. Zauzetim Vodolijama ovaj aspekt može doneti zbunjujuće situacije ili sumnju u partnera.

Sve nedoumice rešićete od 14. do 20.decembra, a u tom periodu slobodne Vodolije bi mogle otpočeti uzbudljivu vezu sa Strelcem ili Lavom.

Kraj decembra doneće konjukciju Venere i Saturna iz vašeg astrološkog polja tajni i podsvesti, pa je moguće da ćete oko 27. decembra doživeti neke promene na polju emocija, a većina vas u Novu Godinu ulazi stabilna i zadovoljna!

POSAO I FINANSIJE: Vodolijama se tokom decembra smeši puno pozitivne energije! Već 4. decembra kada Venera pređe u znak Strelca, posao ćete obavljati lakše i sa više entuzijazma!

U periodu od 12. do 22. decembra sudbinski aspekt Venere i karmičkog čvora, mnogim Vodolijama mogao bi da donese novu poslovnu ponudu, ali i ponudu za partnerstvo preko veoma uticajne osobe u znaku Lava, Bika ili Vage!

Mars iz vašeg astrološkog polja karijere i statusa ,doneće vam pojačanu ambiciju i preduzimljivost u poslu, ali i moguće konflikte sa nadređenima!

Ulaskom u znak Jarca od 21. decembra osetićete potrebu da napravite red u svom poslu, organizujete se bolje, a pred Novu Godinu mnoge Vodolije poželeće i da se ostamostale i otpočnu sopstveni biznis!

RIBE

 

LJUBAV: Ribama će prijati ulazak Venere u znak Strelca od 2. decembra jer ćete konačno osetiti malo više euforije i pozitivne energije!

Pun mesec iz vašeg polja komunikacije oko 4. decembra doneće vam susret ili poziv od Blizanca ili Strelca o kome mislite! Prihvatite poziv za izlazak.

Venera bi vam boravkom u vašem polju posla i karijere mogla doneti ljubav preko posla do 21. decembra.

Oko 11. decembra kada bude pravila aspekte sa Neptunom mogla bi da oživi neku platonsku ljubav sa Ovnom, Škorpijom ili Rakom.

Mars iz znaka Škorpije, pojačaće vašu inicijativu, pa je moguće da ćete vi napraviti prvi korak vezano za tu osobu.

21. decembra Saturn menja znak i ulazi u vaše astrološko polje prijateljstva, a kada 26. decembra bude pravio zanimljiv aspekt sa Venerom, mogao bi vam doneti sudbinsku ljubav preko prijatelja ili sa nekim koga dugo poznajete.

POSAO I FINANSIJE: Pod uticajem Marsa i Urana do 10. decembra mnoge Ribe bi mogle da troše više nego obično, a ovo će biti dobar period i za ulaganja!

Venera će ulaskom u vaše astrološko polje karijere do 21. decembra doneti nove poslovne prilike, a finansijska situacija će biti više nego dobra!

Oko 10. decembra budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, ali i nadređenim, da ne dođe do propusta u poslu.

U periodu između 13. i 19. decembra očekujete pomoć preko prijatelja u znaku Bika, Vage ili Jarca, ali i stranaca iz inostranstva. Ovaj period nekima od vas može doneti višu poslovnu poziciju, ali i novu poslovnu ponudu!

Saturn će krajem decembra promeniti znak i preći u vaše astrološko polje timskog rada, prijateljstva i udruženja!

Reorganizacija, ali i veća odgovornost vas čekaju, a vaš karmički zadatak tokom boravka Saturna u znaku Jarca biće da naučite da budete bolji timski igrač!