BUDUĆNOST KOJA ULIVA STRAH: Do 2050. godine će se razviti potpuno NOVA VRSTA ČOVEKA, pogledajte kako će izgledati (VIDEO)

Budućnost
pixabay.com/ilustracija

Ljudski rod, ljudske navike i međusobni odnosi, posebno u poslednjih 20 godina, otkada svedočimo nagloj ekspanziji tehnologije, drastično su se promenili.

 

Današnje ljude teško je iznenaditi, pa se svet pretvoren u “globalno selo” više ne iščuđava naučnim otkrićima, kao što je to nekada bio slučaj. Sve nam je nekako postalo dostupno i jedino predviđanja budućnosti su ono što iznenađuje ljude. 

Zanimljivo je da su napravljena i predviđanja toga kako bi to svet mogao da izgleda za stotinu godinu, odnosno, kako će to ljudska bića izgledati i kako će se ponašati u međusobnim odnosima.

Društvo koje se bavi otkrivanjem tajne nauke ASAP Siende, ne tako davno, objavilo je video-snimak u kome pokušavaju da reše mnoge nedoumice, pa čak i ako njihova predviđanja nisu tačna, neverovatno su ubedljiva. 

Naime, oni tvrde da će se do 2050. godine razviti potpuno nova vrsta čoveka, kao posledica genetskog inženjeringa, ponašanja i prirodne selekcije, odnosno, zbog promena koje će nastupiti kao posledica globalnog zagrevanja.

Tvrde i da će moći da se biraju osobine buduće bebe, a kaže se i da će biti zavisne od novih tehnologija i tehničkih sredstava koja će se pojaviti.

A kako će to sve izgledati pogledajte u narednom video-snimku: