PORODIČNE TAJNE OD KOJIH SE DIŽE KOSA NA GLAVI: “Baka je lagala da im tumor iz UŽASNOG RAZLOGA”

Jezivo
Pixabay.com

Izdvojili smo za vas par jezivih porodičnih tajni koje su podelili korisnici foruma Reddit.

 

1. Mama mi je bila obožavateljka Mensona

“Moja majka je bila strastvena pratiteljka kulta Čarlsa Mensona.”

2. “Šokirao sam se kada sam saznao po kome sam dobio ime”

Dugo vremena sam mislio da sam dobio ime po ocu. Pre par godina saznao sam da sam ime “nasledio” od mrtvorođenog deteta koje je moj otac dobio u braku pre ovog sa mojom mamom. Najbizarnije od svega je što se tata tome protivio, a mama je insistirala da dobijem to ime.

3. “Otac kaže da bi ostavio mamu zbog mene”

Otac mi je priznao da je zaljubljen u mene i da ga seksualno privlačim, i rekao mi da je spreman da ostavi mamu zbog mene. U to vreme, kada mi je to rekao, bio je alkoholičar, a ja sam bila na prvoj godini fakuleta. Uvek je insistirao na tome da je nudista i stalno je šetao go, i tek sam kasnije shvatila da sam na neki način bila seksualno zlostavljana. Jedne večeri mi je doviknuo da mu donesem maramice. Kada sam ušla u sobu i videla da je masturbirao, istrčala sam iz sobe, a on mi je rekao da bi voleo da bude sa mnom i da ne vidi ništa loše u tome. Više nikada nismo pričali na tu temu posle te večeri.

4. “Moja baka je lagala da ima tumor”

Pomagao sam baki da očisti tavan i našao sam kutiju sa nekim starim papirima. Pošto sam po prirodi radoznao, krenuo sam da čitam, i video da je dala na usvajanje četvoro svoje dece, jer ima tumor mozga. To mi je bilo čudno jer nisam znao za to pa sam nastavio da čitam. Našao sam još jedan papir u kome je podnela zahtev sudu da joj se vrate deca, jer je lagala da ima tumor. Decu je dala na usvajanje jer njen tadašnji muž nije hteo decu. Tražila ih je nazad jer ih je usvojitelj zlostavljao. Saznala je sasvim slučajno – rastala se od tog muža i preselila se sa novim mužem u blizini kuće usvojitelja i jednog dana je moja mama uspela da se iskrade i kaže joj šta se dešava.

Izvor: https://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/4c5ta9/serious_what_is_the_darkest_secret_you_know_about/