MONSTRUMI HARAJU U VREME PRAZNIKA: Ovi ludaci su masakrirali svoje porodice kada se niko nije nadao!

Losonovi
wikipedia

Svet pamti brojne bolesnike i psihopate, ali malo šta vas može toliko uzdrmati kao priča o ljudima koji su ubijali i mučili vlastitu decu i supruge.

 

1. Krvavi Božić u decembru 1929.

Siromašni Čarli Loson je odveo svoju porodicu u nabavku nove odeće kako bi izgledali što bolje na  zajedničkom portretu. Ideja koja je stajala iza svega bila je poprilično ludačka – on je želeo da imaju lepu odeću za smrt.

Na sam je Badnji dan je poludeli Čarli sačmarom lovio svoju suprugu i sedmero dece. Sve ih je izmasakrirao hicima, poštedevši jedino svog 16-godišnjeg sina. Potom je dovukao sva tela na gomilu i postavio ih prekrštenih ruku u novoj odeći a zatim ih ogradio kamenjem kao da su na izložbi. Potom je pobegao u obližnju šumu, gde se objesio. Mnogi veruju kako je Čarli imao incestoidnu vezu sa svojom ćerkom Meri . To je očajnički želeo da prikrije kada se otkrilo da je trudna.

2. Večna praznina  6. decembra 1959.

Nakon što je smestio  dvoje najmlađe dece u krevet, dr. Herold Perelson  je uzeo čekić i njime tukao svoju ženu do smrti. Potom je krenuo na svoju 18-godišnju ćerku da bi je ludački prebio, ali je pukom srećom ipak uspela da pobegne. Kad su se dvoje mališana probudili zbog vrištanja, Peterson ih je uverio kako je to samo noćna mora, a ne nešto stvarno. Potom  je natočio čašu otrova i izvršio samoubistvo. Iako je porodica živela u luskuznoj vili u Los Anđelesu, većina je verovala kako su finansijske brige bile okidač njegovog ludačkog pohoda i sloma živaca. Kuća nikad nije prodana pa stoji netaknuta od 1959. Navodno se u dnevnoj sobi još uvek nalaze božićni ukrasi koje je porodica pripremila za dekorisanje doma.

3. Poslednji Božić

Ronald Simons je 1984. upucao, zadavio i potom potopio ženu i decu pre nego što je njihova tela odbacio u jamu koju su oni iskopali nekoliko nedelja ranije. Simons se tada sakrio i čekao još sedam članova porodice koji su dolazili u najavljeni posetu za Božić. Zatočio ih je i sistematski ubijao tokom čitave nedelje, ostavljajući njihova tela po dnevnom boravku i u napuštenim automobilima… Nakon ubistava, otišao je u lokalni bar te se potom vratio kući, otvorio  pivo i gledao televiziju okružen mrtvim članovima porodice. Pre nego što se predao, još jednu je stvar želeo da uradi – ubio je troje ljudi, uključujući i bivšu ljubavnicu koja ga je odbacila. Osuđen je na smrtnu kaznu da bi 1990. godine pogubljen smrtonosnom injekcijom. Niko nije tražio njegovo telo pa je pokopan u javnoj, neoznačenoj grobnici.

4. Najtraženiji čovek

Džon List, otac troje dece, je 1971. napisao pismo od pet stranica svom pastoru. U njemu je objašnjavao kako je svet previše grešan za njegovu porodicu i da brine da će pasti pod uticaj Sotone. Nakon što je pismo dostavljeno, Džon je pogotkom iz pištolja ubio decu, ženu i svoju majku. Potom je otišao do fudbalskog  terena gde je njegov sin igrao utakmicu. Odgledao je do kraja i odveo ga kući gde ga je upucao najmanje 10 puta. Tela je otkrila policija mesec dana kasnije, a bila su raspoređena po boravku dok je u pozadini svirala ploča sa crkvenom muzikom. Džon je očigledno patio od krize srednjih godina i novčanih problema, a sve je dovelo do totalnog ludila. List je izopačeno planirao ubistva te je sa svake porodične fotografije izrezao svoje lice, kao da se  time želi izuzeti od njih i započeti novi život. Pobegao je na drugi kraj zemlje, a uhapšen je godinama kasnije, tek nakon što se njegova fotografija prikazana u emisiji Najtraženiji zločinci SAD-a. U Virginiji je uzeo novi identitet “Robert Klark”, a verovao je da je ubijene članove porodice tim činom poslao u raj.

5. Kralj vampira

Kalifornijska policija je 12. marta 2004. reagovala na poziv zbog porodičnog nasilja. Ono na što su naišli ih je šokiralo – devet članova porodice Veson bili su mrtvi u sobi punoj leševa, a svaki od njih je imao metak u oku. Neke od žrtava su bile mlađe od dve godine. Tragičan kraj njegove porodice, imao je jednako takav tragičan početak.

Veson je osnovao svoju veliku porodicu sa 18-oro dece nakon što je oženio dete svoje prve devojke kad je ona imala 14 a on 27 godina. Kako je njegova porodica rasla, započeo je neku vrstu kultne religije ženeći svoje nećake i kćeri opravdavajući tako svoje nastrane seksualne i pedofilske sklonosti. Tokom policijskog ispitivanja, tvrdio je kako su on i njegova porodica zapravo vampiri, a kako je policija vrag. Osuđen je na smrt.