JEZIVA ISPOVEST SA KAMPOVANJA: “I danas se sećam otiska stopala koji NIJE BIO LJUDSKI!”

Šator
Pixabay.com

Niko ne zna šta se zapravo desilo te noći u Nevadi.

 

Mnogo ljudi tvrdi da su doživeli paranormalne i neobjašnjive stvari u detinjstvu. Pošto ih najčešće okolina ismeva, oni su svoj mir našli na Internetu gde mogu da ispričaju svoje užasne ispovesti i tako sebi olakšaju dušu.

Anonimni muškarac tako je na jednom popularnom sajtu pričao o kampovanju na koje je išao sa dekom i stričevima kada je imao 10 godina.

Bili smo na Sjera Nevadi, prilično daleko od civilizacije tako da nije bilo žive duše u krugu od nekoliko milja oko nas – napisao je on.

Poslednje noći kampovanja dečak i njegovi stričevi primetili su neobična svetla nedaleko od šatora. Kao da je bilo reč o prigušenom osvetljenju sa mobilnih telefona. Međutim, kako bi im se približili svetla su nestajala.

Tu noć sam pokušavao da zaspim. Čuo sam korake izvan šatora, ali znao sam da deda i stričevi piju i to mi je odagnalo brigu.

Ipak, kad su se probudili zatekli su haos. Velike grane kojima su prekrili putni frižider bile su isečene nečim usijanim, s obzirom na to da su nagorele, a frižider su pronašli 800 metara dalje otvoren i otopljen.

Do dana današnjeg pamtim otisak stopala kraj mog šatora. Bio je oblika ljudskog stopala, ali kraći i bez prstiju. Niko ne zna šta je to bilo – napisao je neidentifikovani muškarac.