SLUČAJ REINKARNACIJE KOJI ĆE UBEDITI I NAJVEĆE SKEPTIKE: Dečak DO DETALJA opisuje kako je UMRO U 2. SVETSKOM RATU (VIDEO)

Džejms Larson
Printscreen

Pre šest decenija, 21-godišnjeg pilota američke avijacije oborila je japanska artiljerija iznad Pacifika. Njegovo ime verovatno bi zauvek bilo zaboravljeno da nije dečaka pod imenom Džejmsa Leningera.

 

– Gorim, pomozite! Padam, padam! – vikao je Džejms Leninger naočigled svojih zabrinutih roditelja.

Osim očigledno opasne situacije u kojoj se našao njihov sin, roditelji su ipak imali još najmanje jedan razlog da budu uznemireni – ove reči su izlazile iz usta dečaka koji je tek progovorio i koji je ležao u krevetu ispred njih i očigledno nešto sanjao.

Tokom dana Džejms je bio obična beba. Ipak, noću je imao tako živopisne more da su roditelji vrlo brzo posumnjali da nešto nije u redu.

Dečak je vremenom otkrio neverovatne detalje iz poslednjih dana života pilota Džejmsa Hjustona koga je japanska artiljerija pogodila dok je leteo iznad Pacifika za vreme II svetskog rata.

Imenjaci, mlađi Džejms je rekao ocu ime broda sa koga je stariji Džejms poleteo – Natoma, kao i ime osobe koja je letela sa njim – Džek Larson. Ispostavilo se da su oba ova detalja bila tačna.

Kako je rastao i učio više reči, dečak je bio u stanju da opiše kako je “njegov” avion pogođen. Tačnost ovih informacija potvrdili su piloti koji su tada leteli avionima pored njega. Kada je otišao na aerodrom, Džejms je znao detalje o avionima koje poznaju samo piloti.

Sa godinama, broj njegovih “sećanja” se širio. Osim samog trenutka smrti, Džejms je mogao da imenuje i prijatelje Džejmsa “starijeg”, kaže gde je živeo, koga je od porodice imao…

Njegova majka je, pokušavajući da shvati šta se to dešava njenom sinu, na osnovu ovih informacija kontaktirala porodicu pokojnog pilota. U tom trenutku, bila je živa još samo njegova sestra, 85-ogodišnja En.

Džejms je razgovarao telefonom sa “sestrom” i opet je znao detalje iz njenog i “svog” života koje su se ticale samo njih i njihove porodice. Posle razgovora, En je izjavila da je pričala sa svojim bratom.

Mnogi, uključujući i one koji su kao En poznavali Džejmsa Hjustona, veruju da je Džejmson Leninger njegova reinkarnacija. On danas ima 19 godina. O njegovom fascinantnom slučaju 2010. je objavljena i knjiga pod nazovom “Soul Surviver”.

Mladić tvrdi da više nema noćne more, ali da je pojokni pilot i dalje neodvojivi deo njegovog života i živi “zajedno sa njim”.