MISTERIJA STARA TRI MILENIJUMA: Isterivači posetili drevnu grobnicu, a tamo ih je sačekalo jezivo iznenađenje! (VIDEO)

Duh
print screen/youtube.com/BSP News

Egipatski sveštenik koji je mrtav već 3000 godina pojavio se iznad svoje grobnice. Lovci na paranormalne pojave, zabeležili su ovaj događaj koji se zbio u Gradskom muzeju u Lidsu.

 

Šon Rejnolds i Rebeka Palmer, nalazili su se u Gradskom muzeju Lids, gde je blizini grobnice drevnog sveštenika Nesjamuna uslikan njegov duh.

Kada se paranormalna pojava ukazala, elektronska oprema u sobi je počela glasno da pišti.

– Sva oprema je poludela, a to se događa samo ako nešto pokrene alarme. Džejn, naša snimateljka je videla senku. Mi u početku nismo vreovali – rekao je Šon Rejnolds i dodao da su tek kasnije postali svesni sopstvenog otkrića.

– Kada smo počeli da montiramo video, molili smo se da će se to što je videla svojim očima, videti i na snimku. Vrh senke je bio u obliku šiljate kapuljače, i hodala je pravo ka grobu sa desne strane. To je grobnica sveštenika koji se zove Nesjamun. Definitivno mislim da bi to mogao biti njegov duh – rekao je Rejnolds.

Srpski portal Alo prenosi da je prijavljeno dosta aktivnosti u blizini Nesjamunove grobnice.

– Koliko god da verujem u paranormalno, volim da budem skeptičan, tako da prva stvar koju radim kada mi nešto snimimo je da pokušam to da odbacim. Da bi neko od nas stvorio tu senku, moralo bi biti svetlosti iza nas, ali nije bilo – navodi Rejnolds.