ČUDNA POJAVA ZABELEŽENA SIGURNOSNOM KAMEROM: Učenici iz Irske sada zaista imaju traumu od škole (VIDEO)

duhovi
youtube/ screenshot

Čak i oni koji ne veruju u duhove, okrivili su ih za niz neobjašnjivih i čudnih situacija u osnovnoj školi "Dirkpark" u Irskoj. Neke od njih navodno je zabeležila i kamera.

 

Kamere osetljive na pokret instalirane su u školi nakon niza neobičnih situacija. Na jednom od snimaka koji su zabeležile vidi se kako se vrata otvaraju i zatvaraju sama od sebe, nameštaj pomera, a ormarić sam otvara i prosipa papire.

 
Direktor škole Kevin Beri tvrdi da u trenutku kada je video nastao, oko ponoći, u zgradi škole nije bilo nikog. Neobičnu situaciju ne može da objasni, mada ne isključuje ni mogućnost da se neko našalio, zbog čega je odlučio da objavi video na Fejsbuk stranici škole.

– Da li je ovo šala? O čemu se radi? Zgrada je jako stara i ima dugu istoriju. Ljudi vole da se šale sa starim zgradama i uvek “čuju” lčudne zvuke, ali ovo je prvi put da smo snimili tako nešto. Često sam nailazio na razbacane papire, ali sam mislio da to đaci rade – kaže Beri.

Međutim, zapazio je i nešto zanimljivo.

– Jedan od nastavnika koji ovde radi donosi svog ljubimca na posao, ali da mačka nikada neće da prođe niz hodnik – kaže direktor škole.

Pogledajte video i procenite o čemu se radi: