PUTNIKE PODILAZI JEZA: Najskuplji aerodrom u Americi je mesto NEREŠENIH MISTERIJA (VIDEO)

aerodrom denver
Print screen/You Tube

Teorije zavera su čudo - obično se radi o notornim glupostima ali ovo mesto u Denveru čini se da ima previše slučajnosti u sebi.

 

Zamislite da vas po izlasku iz aviona u holovima aerodroma dočekaju slike dece iz Aušvica, murali vojnika s gas-maskama, prizori iz psihotičnih horor filmova i velika plava statua konja čije crvene oči se urokljivo sijaju i noću?

 
Ko se ne informiše da je stigao u Denver, pomislio bi da je pred vratima pakla, ali ne – ovo je samo jedan običan aerodrom….Pa dobro, baš i nije.

Da li u sebi krije neke užasne tajne ili ne, tek ovo mesto je šampion u teorijama zavere. Kako sve izgleda, pitanje je da li je ovog puta zaista samo “mašta radila svašta”.

 

Piste-svastike i logor za budući Holokaust

Prvo i osnovno – nikom živom nije bilo jasno zašto se u Denveru gradi aerodrom pored živog i zdravog Stejpltona koji je sasvim dobro obavljao tu funkciju.

Drugo, izgradnja bizarnog aerodroma koji je otvoren 1995. godine koštala je čak 4,8 milijardi dolara. Daleko je najskuplji u SAD.

Treće, sve što se nalazi u njemu i oko njega blago rečeno je uvrnuto. Zastrašujuće. Slučajno ili namerno?

Iz vazduha se golim okom vidi da piste izgledaju poput kukastog krsta. Stručnjaci kažu da takav izgled pista nigde više na svetu nije zabeležen.

Prizori iz holova kao da najavljuju novi Holokaust zbog čega mnogi teoretičari zavera tvrde da će baš u Denveru, na aerodromu, biti neki budući koncentracioni logor.

 

Masonski tuneli i tajna broja 33

Ispod aerodroma se krije čitava mreža tunela. Predstavnici grada kažu da javnost sve zna, odnosno da tunele koristi železnički sistem grada.

Oni sa bujnijom maštom, možda i ne bez pokrića, tvrde da tunele koriste masoni za svoje obrede i sastanke.

Sve više je onih koji mašu kojekakvim dokazima da će taj podzemni sistem aerodroma biti zapravo sklonište svetske elite u slučaju nuklearnog rata.

Na aerodromu se nalazi memorijalna ploča sa masonskim simbolima. Tu je i zahvalnost matičnoj organizaciji: Komisiji za aerodrome Novog Sveta.

Šta je taj Novi Svet? Šta to znači? Da li je ovo najava Novog svetskog poretka? Kako može stajati takav natpis na tako važnom i ozbiljnom mestu?

Previše pitanja, odgovora ni za lek. Na kraju, kada se saberu cifre iz datuma s ploče dobije se broj 33 – najviši nivo Slobodnih masona.

 

Kad nepoznati umetnik iscrta stravične prizore po zidovima

 

Ceo aerodrom je iscrtan muralima ne previše poznatog umetnika po imenu Leo Tanguma.

Na slici dece koja maštaju o miru u podnožju je prizor kao iz pakla. Na jednom zidu je grimasa nacističkog vojnika s gas-maskom. Na drugom je citat deteta umrlog u Aušvicu.

U drugom delu aerodroma je ploča sa znacima AU i AG. Zlato i srebro?

Ili tajni potpis čoveka koji je pokrenuo inicijativu za izgradnju aerodroma i koji stoji iza otkrića smrtonosnog hepatitisa po imenu Australia Antigen. U prevodu AU AG!

Da li je sve ovo normalno videti na jednom aerodromu? Ceo svet kaže ne. Zvaničnici ćute.

 

Autora urokljive skulpture usmrtila – skulptura!

Ispred aerodroma je njegov zaista “lep” simbol – statua ukletog konja sa jarko crvenim očima. Kažu da on predstavlja četvrtog jahača apokalipse iz Otkrovenja – smrt.

Autor statue je izvesni Luis Himenez koji je preminuo kada je komad skulpture pao na njegovu glavu.

Kad se sve sabere i oduzme, previše je čudnih detalja na desetom najprometnijem aerodromu sveta.

Svake godine kroz ovaj aerodrom prođe 50 miliona ljudi. I svi vide ono što smo nabrojali.

A najbrojali smo vam samo deo sveukupne bizarnosti.