OPASNI RITUAL JOJ DOŠAO GLAVE: Život je okončala u STRAVIČNIM MUKAMA, a porodica se suočila sa PAKLENIM IZAZOVOM! (VIDEO)

Estefanija Lazaro
print screen/youtube.com/ ang9arroba

Španija je i dalje prestravljena slučajem devojčice Estefanije Gutjeres Lazaro, koja je tragično preminula 1991. godine.

 

Slučaj porodice Lazaro nikad nije racionalno objašnjen, a predstavlja jedan od najzagonetnijih slučajeva u istoriji parapsihologije.

Sve je počelo kada je Estefanija bila tinejdžerka. Prema rečima njenih roditelja, ona se tada počela zanimati za okultno. Tako je s prijateljicama u školi pokušala prizvati dušu prijatelja koji je poginuo u motociklističkoj nesreći.

Čaša se neobjašnjivo počela puniti belim dimom. U tom trenutku ušao je profesor koji je prekinuo ritual. Razbio je ploču i čašu, a Estefanija je udahnula misteriozni dim.

Sledećih šest meseci devojka je imala napade i halucinacije. Ponekad bi imala napade besa, pričala bi muškim glasom, lajala bi na braću, a roditeljima je govorila da vidi ‘zle sene’ pored svoje sobe noću.

Zabrinuti roditelji vodili su je više puta kod lekara, ali nijedan nije utvrdio šta joj je.

Stanje joj se pogoršalo te je 14. avgusta 1991. prebačena u madridsku bolnicu, gde je pala u duboku komu. Vrlo brzo je umrla, a lekari Pedro Kabeza i Gregorio Arolo opisali su njenu smrt kao ‘iznenadnu i sumnjivu’.

Međutim, ova tragedija bila je tek početak užasa za porodicu Lazaro. U stanu u kojem su živeli počele su se događati neobjašnjive stvari.

Tvrdili su da se vrata sama zatvaraju, električni prekidači sami pale i gase, pa i da čuju ‘šaputanja’. Majka pokojne devojčice rekla je da je jedne noći osetila ruke na svojim rukama i nogama koje su je zatočile te da se nije mogla pomaknuti.

U noći 27. novembra 1992. policija je primila uznemirujući poziv. Očajna porodica pozvala ih je nakon što su se slike i raspela počeli sami micati po zidovima. Po dolasku na adresu Luiz Marin 8, policajci su imali šta i da vide.

Vrata ormara sama su se otvarala i zatvarala, a drveno raspelo samo se raskomadalo. Odjednom se čula eksplozija, a na mestu gde je stajao telefon ostala je crna mrlja. Sve su to činjenice zabeležene u policijskom izveštaju koje su potpisala četiri policajca, prenosi Espreso.

Nakon te noći porodica se preselila u novi dom i više nisu imali ‘paranormalnih’ iskustava, kao ni porodica koja se kasnije doselila u njihov stan.

Ceo slučaj ostaće zauvek pod velom misterije.