INTELIGENCIJA U SVEMIRU IPAK POSTOJI? Na Marsu sagrađene džinovske kule, niko ne zna otkud one tamo (VIDEO)

kule na Marsu
print screen/you tube/VARBAGE

Specijalizovani sajtovi koji se bave proučavanjem aktivnosti van Zemljine orbite, objavili su neoborive dokaze o postojanju inteligentnih bića, koji žive na drugim planetama.

 

Građevine koje liče na visoke kule, uočene su na Marsu. Procenjuje se da su visoke       4 500 metara. Istraživači pre veruju da su one delo inteligentnih bića ali ne isključuju mogućnost erozivnih procesa na Marsu, iako toj tvrdnji ne ide u prilog razdaljina od najviše tačke do samog tla.

 

– Posmatrajući promene na površini Marsa, došli smo do fotografija velikih kula koje se nalaze u oblasti planete poznatoj kao Tera Meridiana. Zbog svoje veličine i neobičnih karakteristika verujemo da su veštačkog porekla. U snimku koji sledi sa zadovoljstvom vam pokazujemo animirane 3D modele koji će pomoći u objašnjenju podataka kojima raspoložamo – navodi istraživač vanzemaljskih pojava Skot Voring.

 

Voring ne odbacuje mogućnost da čitava planeta obiluje građevinama i artefaktima koji svedoče o postojanju života na njoj.

 

Ovo je najnovije u nizu otkrića istraživača kosmosa a mnogi od njih veruju da se na “Crvenoj planeti ” nalazi veliki broj ostataka gradova i sela. 

Iznad same planete kruži nekoliko letećih objekata poslatih sa Zemlje, sa ciljem da se 24 sata prate aktivnosti na Marsu.

Skeptici pak veruju da su sve slike zabeležene tako da odaju utisak koji se stručno naziva pareidolia – fenomen koji očarava mozak i oči stvarajući sliku predmeta ili bića koji poprimaju oblike životinja ili neživih tela a srećemo ih u svakodnevnom životu, piše Dejli ekspes.