PAŽNJA, NOSTRADAMUS GOVORI! Ameriku čeka TEŠKA GODINA, a Kina će doživeti USPON!

Nostradamus
Commons Wikipedia

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, predvideo je mnogo toga što nam se danas dešava - i to još u 16. veku!

 

Sudeći po njegovim spisima i stručnjacima koji ih izučavaju, veliki prorok “video” je Francusku revoluciju, Hitlerov uspon, atomsku bombu, pa čak i događaje poput atentata na Kenedija i terorističkog napada na SAD 11. septembra…

Njegova knjiga “Proročanstva” objavljena je 1555. godine. Izdata je u milione primeraka i najpoznatija je knjiga proročanstava ikada štampana. Privlači mnogo pažnje u svetskoj javnosti – kako oštre kritike, tako i pohvale i verne pratioce.

Čuveni Nostradamus ne predviđa ništa lepo za Ameriku u 2017. godini. Čini se, čak, da posebno težak period čeka novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa.

Nostradamusovi stihovi kažu da će “lažni trubadur koji prikriva ludost” naterati “Vizantiju” da promeni svoje zakone, pa se spekuliše da će Tramp pokušati da interveniše u Evropi zbog migrantske krize. Predviđanja kažu da će Amerika postati neobuzdana.

Mišel Nostradamus predviđa i da će dva velika rivala Rusija i Ukrajina potpisati primirje, a da će Kina doživeti svojevrsan uspon. Ova azijska zemlja će preduzeti hrabre korake kako bi “izlečila” ekonomski disbalans u svetu, a to će imati dalekosežne posledice.

Prorok smatra da i Italiju čekaju teška vremena, sa ekonomskim previranjima i sve većim i dubljim bankarskim krizama.