Vesti  S one strane verovatnog  /  Misterija

DA LI ĆE SVET NESTATI U OKTOBRU? Dok Zemlji preti sudar galaksija, Rusi grade sklonište za 40 miliona ljudi! (VIDEO)

Svet bi u oktobru ove godine, mogao da se suoči sa uništenjem. Prema rečima naučnika, planeta bi mogla nestati jer joj preti džinovski asteroid a kako kažu teoretičari zavera, ovo nebesko telo ide pravo na nas.
Autor: D.K. Foto: pixabay
Vreme: 18:10h | 03. januar. 2017.
0

 

Prema rečima autora nekoliko poznatih knjiga koje predviđaju apokalipsu, Dejvida Midija, "binarni blizanac Sunca" ide pravo na nas i to iz pravca Južnog pola.

 

Međutim, Midi navodi da ovo nebesko telo čini centar svog sistema planeta, pri čemu bi sa sobom povukao veći broj nebeskih tela. Među njima je i planeta Nubira. To znači da bismo polako mogli da se opraštamo jedni od drugih.

 

Naučnici Nubiru, nazivaju i "Planetom X", a poznato je da se ona nalazi na samom rubu Sunčevog sistema. Takođe, veruje se da se ova planeta pod uticajem sopstvene gravitacije, "odmetnula" od Sunčevog sistema, tražeći galaksiju gde bi mogla da se pozicionira.

 

Midi kaže da bi upravo Nubira pod uticajem već pomenutog "binarnog blizanca" mogla da se vrati u svoju postojbinu i uništi Zemlju već u oktobru. Nubiru i njenu putanju je teško uočiti zbog ugla koji zauzima u odnosu na našu planetu.

 

- Ova galaksija se veoma razlikuje od naše pa zbog toga nismo bili u stanju da predvidiimo katastrofu koja nam se sprema. To se pre svega odnosi na kretanje planeta koje postoje i fizičke zakone koji tamo vladaju - rekao je Midi.

 

Nubira je vidljiva posmatranjem teleskopom, koji je pozicioniran na velikoj nadmrskoj visini iznad Južne Amerike. 

 

Poznati investitor Robert Vićino veruje da ovo može biti najava apokaliptičnih događaja, te da svetska elita treba da razmisli o eventualnim merama za sopstveno spasenje.

 

- Trebalo bi da se zapitate zašto u Rusiji postoji sklonište za 40 miliona ljudi? Stvar je jasna, preti na smak sveta i on će biti biblijskih razmera - kaže Vićino a prenosi Dejli Mejl.

 

 

Kako piše ovaj britanski dnevnik, Vićino poseduje kompaniju koja se namenski bavi izgradnjom bunkera. Uveliko radi na projektovanju određenog broja ovakvih objekata, a sebe i svoju porodicu je već zbrinuo.

 

Pojedini članovi stručnih tela odbacuju ovakav epilog, smatrajući da pomenuta planeta ne postoji a samim tim ni njena galaksija.

 

- Planeta Nubiru i navodne nove galaksije su izmišljotina internet zajednice da bi se stvarala panika - stoji u saopštenju neimenovanih zvaničnika, a preneli su ga britanski mediji.

 

Ipak, građani širom sveta izražavaju sumnju da ljudi koji opovrgavaju opasnost žele da skrenu pažnju javnosti od velikog problema, ne bi li zbrinuli sebe i njima bliske osobe.

 

 

 

 

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.