LOVAC NA DUHOVE U NAJUKLETIJOJ KUĆI: Usnimio je “CRNOG MONAHA” pre nego što ga je taj duh zaposeo! (VIDEO)

duh
print screen/you tube.com/Flash News

Grupa isterivača je u specijalnoj misiji pokušala da izmami duh "crnog monaha" koji je zaposeo najukletiju kuću u Britaniji, ali se u jednom trenutku njihovo umeće okrenulo protiv njih.

 

Dvadesetosmogodišnji Kajl Fauler je posetio kuću  u Velikoj Britaniji  koja godinama slovi za najukletije mesto u Evropi. U pohodu su bili njen suprug i sin koji je sasvim slučajno kamerom zabeležio trenutak u kome se duh ukazao.

Kuća se nalazi na lokalnom putu u Zapadnom Jorku, a bila je u dugogodišnjem vlasništvu porodice Pričard i godinama je bila proganjana od strane “crnog monaha”.

Na snimku se vidi kako porodica koja godinama širom sveta traži duhove korača stepenicama na sprat, da bi u jednom trenutku kamera zabeležila odraz demona u ogledalu, prikazujući kadar iza njihovih leđa. 

Kasnije u toku večeri su uz pomoć sveće i čaše, pokušali da prizovu utvaru kada je Kajlin suprug pao u trans, verujući da ga je zaposeo duh monaha.

– Utvara se pojavila na stepenicama u odori “crnog monaha” sa kapuljačom koja prekriva čelo. Kasnije tokom noći, ukazao se u spavaćoj sobi kada smo uz pomoć sveće uspeli da izazovemo utvaru da se ponovo pokaže u ogledalu. Tada sam video da su mi oči u trenutku potamnele a lice poprimilo oblik lica ubogog starca. Ešli je postala zabrinuta. Video sam strah na njenom licu dok je posmatrala zbivanja u odrazu ogledala. Dozivala me dugo ali ja je nisam čuo sve do trenutka kada mi je stavila ruku na rame. Sve je trajalo nekoliko minuta – kaže Kajl Fauler u izjavi za Sandej Ekspres.

O eventualnoj opasnosti koja je tokom tih trenutaka pretila ovim hrabrim ljudima Fauler kaže da ga nije savladao strah. 

– Nisam osećao da neko vlada mojim telom i mislima. Međutim, pitanje je kako bi se sve završilo da Ešli nije bila pored mene – rekao je Fauler.

Zatim je porodica Fauler otišao u kuću svoje partnerke Ešli, gde su ih čekali njena majka i još dva muškarca, iskusni isterivači duhova. Grupa je započeela seansu prizivanja koja je trajala sat i po. Oko ponoći su otišli na spavanje ali se duh “crnog monaha” ni tada nije smirio.