Evo šta je Novak Đoković poručio svim srpskim reprezentativcima

Novak Đoković
Youtube screenshot

Hvala vam što ste pokazali da se snovi ispunjavaju. Srećan sam što sam bio deo ovakvog tima, napisao je Novak na fejsbuk profilu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je danas olimpijskom timu Srbije na osvojenim medaljama na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

– Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju! Drage koleginice i kolege, doneli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrednije da bismo ostvarili svoje snove. Hvala vam što ste nam pokazali i to da se snovi ostvaruju i da se dobra životna i sportska lekcija krije i u danima kada rezultat nije na onom nivou koji smo od sebe očekivali – napisao je Đoković na svom fejsbuk profilu.

Đoković, koji je na Igrama u Riju eliminisan već u prvom kolu od Argentinca Huana Martina del Potra, dodao je da je srećan što je bio deo tima Srbije.

– Srećan sam što sam bio deo ovakvog tima! Čestitam i veliko bravo Tijani, Ivani, Davoru, Marku i Milenku, odbojkašicama, košarkašicama, košarkašima i vaterpolistima – dodao je Đoković.

Tim Srbije je na Olimpijskim igrama u Riju osvojio osam medalja.

Zlato su osvojili vaterpolisti i rvač Davor Štefanek, srebro je pripalo košarkašima, odbojkašicama, kajakašima Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću i Tijani Bogdanović u tekvondou, dok su bronzanu medalju osvojile košarkašice i Ivana Španović.