LIGA ŠAMPIONA: Gvardiola se boji eksplozivnog Kolumbijca, Čolo traži više od svojih igrača!

Gvardiola
print screen/you tube/Brendan Bennett

Menadžer Sitija Pep Gvardiola, ima samo reči hvale za napadača Monaka.

 

U prvom meču osmine finala Lige šampiona Mančester siti će večeras ugostiti klub iz Kneževine, a trener ekipe Pep Gvardiola dobro zna od koga preti najveća opasnost iz redova prvoplasirane ekipe u francuskoj Ligi 1.

– U Atletiko Madridu bio je najbolji napadač na svetu, a onda se povredio. Bilo mu je potrebno mnogo vremena da se vrati u svoju prepoznatljivu formu, ali sada je ponovo onaj stari. Monakov sistem je idealan za njega, napadaju sa svih strana, on dobija mnogo lopti u šesnaestercu i to je ono što mu je potrebno. Falkao je ubica u šesnaestercu i drago mi je što se ponovo vratio – izjavio je Gvardiola.

Još jedan spektakularan susret nas očekuje večeras. Na Baj areni gostuje prošlogodišnji finalista elitnog takmičenja Atletiko Madrid.  Jorgandžije ne znaju za gorčinu poraza u poslednja 4 meča, a Čolo Simeone može biti vrlo zadovoljan igrom svoje ekipe na gostovanjima ove sezone jer su poslednjih 8 okončali bez poraza.

– U toku prošle godine smo intenzivno radili na našem napretku. Nastavićemo da radimo na tome sa posebnim akcentom na podizanju kvaliteta igre. Večeras igramo protiv vrlo talentovane ekipe i meč u Nemačkoj bi mogao da odredi sudbinu tima u Ligi šampiona ove godine – rekao je Simeone pred večerašnji susret.

Obe utakmice se  igraju večeras sa početkom od 20.45.