SPREMA SE TRANSFER GODINE: Zbog ovoga se preznojavaju i Mesi i Ronaldo!

Lopta
Foter/Katie@! / photo on flickr

Zlatan Ibrahimović ostao je krajem sezone bez ugovora u Mančester Junajtedu, pa kao slobodan igrač traži destinaciju za sledeću sezonu budući da je malo verovatno da će mu na Old Trafordu ponuditi produžetak saradnje, prenose Sportske novosti.

 

Iako se još uvek oporavlja od teže povrede kolena koja ga je izbacila iz završnice engleske Premijer Lige, procene lekara glase da normalnom igranju može da se vrati već u septembru što, uprkos tome da će tada napuniti 36 godina, nikako nije kasno za još jedan vrhunski angažman sledeće sezone u velikom klubu.

Mnogi su Ibru zbog godina već videli u Kini, ili Americi, ali ako je za verovati španskim medijima, bivši švedski reprezentativac sledeće će sezone nositi dres Atletiko Madrida.

Trener madridskog kluba, Dijego Simeone, naime, veruje kako bi Ibrahimović svojim iskustvom doneo dimenziju više za iskorak u Ligi prvaka, ali i u španskom prvenstvu.

Nema sumnje, Ibrin dolazak u Madrid doneo bi dimenziju više i okršajima Mesija i Ronalda, a u Atletiku bi i on sam možda pred sam kraj karijere mogao da dođe do toliko željene Lige prvaka.