SPEKULACIJE DOBILE EPILOG: Kristijano Ronaldo u jednoj rečenici OTKRIO planove za budućnost!

ronaldo
instagram.com/cristiano

Brojne spekulacije u vezi sa Ronaldovim odlaskom iz Real Madrida su konačno dobile svoj epilog, jer je zvezda madridskog kluba u jednoj rečenici objasnila čiji će dres nositi i naredne sezone.

 

Naime, portugalac je za “Marku” istakao kako želi da osvaja još trofeja sa “kraljevskim” klubom i tako otklonio mogućnost odlaska sa Santjago Bernabeua.

Četvorostruki osvajač “Zlatne lopte” je prošle sezone sa Realom osvojio prvu titulu u Španiji od 2012. godine (drugu ukupno), te treću titulu Lige šampiona, a četvrtu u karijeri!

– Bilo je sjajno osvajanje velikih trofeja prošle sezone, kao i individualnih nagrada. Bilo bi lepo opet raditi to. Moraš raditi naporno, iz godine u godinu, a ja ću nastaviti tako. Fudbal je moj život, moja strast – rekao je Ronaldo.

Podsetimo, Ronaldo (32) je sa Realom potpisao ugovor koji važi do leta 2021. godine. Međutin, proteklih nedelja se dosta “šuškalo” kako bi mogao da se vrati u Mančester Junajted, ali i da je Pati Sen Žermen takođe zainteresovan za njegov dolazak.