“NAŠ GOL VREDI DUPLO”: Miletić najavio OFANZIVNI PARTIZAN, svaka greška domaćina vodi u Ligu Evrope!

Nemanja Miletić
print screen/Instagram.com/nemanja_33

Pred Partizanom je najvažnijih 90 minuta u dosadašnjem delu sezone, a fudbaler Nemanja R. Miletić očekuje lakši meč od onog koji je pred praznim tribinama odigran u Beogradu.

#monaman #fkpartizan #qualifications #chamionsleague ⚫️⚪️⚽️

A post shared by Nemanja Miletic ⚽️Ⓝ (@nemanja_33) on

Crno-beli su sinoć oko 21 čas, doputovali u Mađarsku gde ih sutra očekuje revanš susret protiv Videotona.

– Iskeno, ne znam kakva će biti utakmica. Možda bude slična onoj u Beogradu, jer je ulog veliki. Znam da se oni neće zaletati, a nećemo ni mi. Mislim da je veliki plus za nas ako postignemo gol. Biće pod pritiskom domaćeg terena.  Oni su u prvom meču napravili dobru analizu, ali i imaju trenera koji je nas vodio prošle godine. Meč je bio ružan, ali opet imamo pozitivan rezultat. Sada i mi njih znamo mnogo bolje i s te strane će biti lakše, ali i totalno drugačije – reči su prvotimca Partizana Nemanje R. Miletića.

Meč u Beogradu je protekao bez “Grobara” , a očekuje se da Partizan na Pančo areni ima podršku od oko 200 najvernijih pristalica.

– Mali je stadion i lepo je što će biti oko 200 naših navijača. Mi smo kod kuće imali prazan stadion, sa oko 50 njihovih navijača. Ne treba se opterećeujemo, već da se koncentrišemo na naš cilj, a to je Liga Evrope – izjavio je Miletić.

Utakmica počinje sutra od 20 časova, a još uvek nije sigurno da li će gledaoci iz Srbije imati priliku da ga isprate u direktnom prenosu.