KAKVA “VRTEŠKA”: O njemu bruji internet – mladi fudbaler doneo je Lajpcigu ISTORIJSKU POBEDU, ali ovaj potez VREDI MILIONE (VIDEO)

lajpcig
printscreen/dnevno.rs

Iza nas je spektakularno veče u Ligi šampiona, sa mnoštvo pogodaka i velikim brojem spektakularnih potez. Ipak, iz mase se posebno izdvaja jedan mladi fudbaler koji je uspeo da zatrese mrežu onda kada je to bilo najpotrebnije i tako svojoj ekipi donese istorijsku pobedu... Ali, ne samo to.

 

Lajpcig je upisao veliku pobedu u Ligi šampiona, inače prvu u klupskoj istoriji – kada je reč o ovom elitnom takmičenju! Nemački vicešampion slavio je pred svojim navijačima protiv Porta rezultatom 3:2, a jedan pogodak u toj pobedi postigao je i mladi francuski napadač Žan Kevin Ogisten, nova nada fudbala.

On je postigao treći, ujedno i pobednički pogodak, ali je tokom celog susreta pokazivao zavidno fudbalsko umeće.

Mnogi će tako zapamtiti neverovatnu “vrtešku” iz 13. minuta.

Naime, 20-godišnji Francuz je tako uspeo da elegantno prođe pored dvojice protivničkih igrača, pa ga ni klizeći start Markana nije zaustavio, ali ni Felipe koji mu je “disao za vratom”.

Potez je zasigurno jedan od najlepših i najboljih u prvim mečevima trećeg kola Lige šampiona. Pogledajte u nastavku:

Inače, utakmice su obilovale golovima, tako da ni na jednom susretu nije palo manje od dva pogodaka, a najviše se “treslo” u Mariboru, Moskvi i Lajpcigu. (Više o tome možete saznati KLIKOM OVDE).