LE TALEK BESNEO POSLE POBEDE: “Oni su SELJAČKI tim, došli su na Marakanu samo da nas POVREDE”

Damijen Le Talek
crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde su posle dramatičnog drugog poluvremena, savladali lučansku Mladost sa 2:1. I pored povoljnog rezultata, neki fudbaleri domaćeg tima imali su zamerku na oštriju igru kojom su Lučanci pokušali da se domognu bodova.

 

Zvezda je teškom mukom savladala Mladost rezultatom 2:1, u 14. kolu Superlige Srbije, a taj susret obeležio je i sukob u finišu.

Vladimir Radivojević je pred kraj susreta, u žaru borbe udario Le Taleka, a to je izazvalo burnu reakciju Francuza posle utakmice. Prisebnošću igrača sprečen je ozbiljniji incident, a Le Talek nije birao reči u komentaru odigrane utakmice.

– Ovo nije fudbal… Igrači Mladosti su došli na “Marakanu” samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Oni su seljački tim – besneo je Le Talek, a prenosi Blic

Francuski igrač tvrdi da su fudbaleri Mladosti svesno pokušavali da povrede nekog od protivnika, sa željom da Zvezda naredne mečeve u Evropi dočeka oslabljena.

– Znali smo i pre utakmice da bi moglo da bude ovako, ali ovo je ludo. Imamo važne evropske mečeve, a oni žele da nas unište od batina. Nisu želeli da igraju fudbal, već samo da nas tuku. Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima. Hteo je da me udari, to je glupa reakcija. Videćemo kako ću se osećati i da li ću biti spreman – rekao je Le Talek.

Le Talek je svoje izlaganje zaključio tvrdnjom da u ekipi vlada zajedništvo, koje je neophodno da bi se i ovakve situacije prevazišle.

– Mi smo tim. Zajedno smo i u dobru i u zlu. Srećan sam zbog pobede, iako ono nije bio fudbal – navodi Zvezdin Francuz.