Vesti  Sport  /  Fudbal

KRSTAJIĆ ZADOVOLJAN AZIJSKOM TURNEJOM: "Budući selektor Srbije biće na slatkim mukama" (VIDEO)

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je zadvoljan ostvarenim rezultatima protiv Kine i Južne Koreje i da je turneja po Aziji uspela, pošto je državni tim dobio još šest, sedam fudbalera na koje može da računa.
Autor: Beta Foto: Beta
Vreme: 17:40h | 14. novembar. 2017.
0

 

 

Fudbaleri Srbije odigrali su danas u prijateljskoj utakmici u Ulsanu protiv Južne Koreje 1:1, dok je četiri dana ranije pobeđena Kina sa 2:0.

 

 

- Cilj turneje je bio da se mladi igrači ubace u vatru, da vidimo da li imaju kvalitet koji su i potvrdili. Svi oni su otvorili novu temu koja se tiče spiska putnika za Svetsko prvenstvo. Ova turneja je uspela, Srbija je dobila još šest, sedam igrača na koje može da računa u budućnosti. Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke da izabere tim - rekao je Krstajić za sajt FSS.

 

Krstajić dodaje da je njegova ekipa ušla dobro pripremljena u utakmicu i da je veoma ponosan na igrače i da "srećni i ponosni možemo da se vratimo sa turneje".

 

- Momci su pokazali da su dobra grupa i pored napornog puta, malo vremena za aklimatizaciju, pokazali su ozbiljnost i veliku profesionalnost na terenu i van njega. Stariji igrači su prihvatili mlađe, osetila se pozitivna atmosfera i na terenu, tako da je pozitivan rezultat koji smo ostvarili kruna takve atmosfere - naveo je Krstajić.

 

Krstajić je dodao da mu je drago zbog jubileja kapitena Branislava Ivanovića, koji je danas odigrao 100. utakmicu za državni tim.

 

On je prokomentarisao i pobedu mlade fudbalske reprezentacije u Jerevanu (1:0), u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 

- Pet od pet je veliki uspeh. Mogu samo da čestitam kolegi (Goranu) Đoroviću koji je bio i omalovažavan, a pokazao je da je pravi čovek na pravom mestu - rekao je Krstajić.

 

Posle utakmice sa Korejom, svoje utiske izneo je i strelac jedinog gola za Srbiju Adem Ljajić.

 

- Hvala selektoru Krstajiću za sve što je uradio za nas od početka priprema za azijsku turneju. Bilo je očigledno da se odlično radilo. Nije na meni da se mešam u politiku Saveza, ali lično ne bih imao ništa protiv da sa Krstajićem kao selektorom idemo na Svetsko prvenstvo - rekao je Ljajić

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.