STOLICA POSLE DERBIJA: “Vojvodina je osramoćena na svoj 104. rođendan”

Penal
print screen/youtibe.com/Znalac

Trener fudbalera Vojvodine Ilija Stolica rekao je da su njegov klub i njegovi igrači osramoćeni u večerašnjoj utakmici, posle poraza od Crvene zvezde golom iz jedanaesterca u završnici meča.

 

– Moji utisci… Osramoćen je fudbalski klub Vojvodina za svoj 104. rođendan, osramoćen sam ja kao trener, osramoćeni su svi moji momci i to je najjači utisak. Sve drugo ne bih da komentarišem. Sve ovo što smo videli, da pričam o fudbalu i igri, akcijama, ispašću smešan. Svi smo svedoci svega što se dešava – rekao je Stolica posle utakmice za televiziju Arena sport.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Novom Sadu Vojvodinu sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je Mohamed Ben u 84. minutu posle diskutabilnog jedanaesterca.

Trener Zvezde Vladan Milojević zadovoljan je pobedom.

– To je derbi utakmica, znali smo da će da ide ovako. Vojvodini čestitam na dobroj igri. Mislim da im je ovo najbolja takmica u poslednjih ne znam koliko vremena, samo neka nastave tako. Mi smo hteli da postignemo rano gol, a primili smo gol na našu glupost iz kontre. Vojvodina je imala još jednu šansu, mi smo imali, ali to je derbi, nema tu nekog fudbala. Čestitam mojim igračima, idemo dalje – rekao je Milojević.